maritbet girişmaritbet
Tepepark Villaları’nda 410 bin dolara hemen teslim villa!

Tepepark Villaları’nda 410 bin dolara hemen teslim villa!

Kurtköy Akfırat yapılan TepePark Villaları'nda iç dekorasyonu tamamlanan villaların fiyatları 530 bin dolardan başlıyor. TepePark Villaları'nda 1001 çeşit bitki ve meyve bahçeleri bulunuyor

 


Yuvataş İnşaat'ın İstanbul Kurtköy Akfırat'ta inşa ettiği TepePark Villaları'nda,12 aya kadar vade farksız ödeme kolaylığı sunuluyor. Yuvataş İnşaat TepePark Villaları'nda, diğer vadelerde de uygun ödeme koşulları sunuyor.
Geniş yaşam alanı ve her villaya düşen bir dönüme yakın arsa gerçek müstakil hayat vaat eden TepePark Villaları'nda, iç dekorasyonu tamamlanan villaların fiyatları 530 bin ile 690 bin dolar arasında değişiyor.
 
TepePark Villaları'nda dekorasyonsuz olarak teslim edilen villaların fiyatları ise büyüklüklerine göre 410 bin ile 550 bin dolar arasında değişiyor. Akıllı ev özellikleri ve fonksiyonelliği ile dikkat çeken TepePark Villalar'ında, toplam 800 metrekare olan üç adet yüzme havuzu ve üç adet çocuk havuzu, kapalı havuz, amfitiyatro, tenis kortu, basketbol/voleybol sahası, 2 km'lik yürüyüş yolu bulunuyor.
 
TepePark Villaları'nda 500 metrekarelik kapalı alana sahip Park Club'te ise sauna, şok havuzu, fitness salonu, masaj odası, kafeterya, masa oyunları, bilardo ve çocuk oyun odası bulunuyor. TepePark Villaları'nda, 24 saat kameralı profesyonel güvenlik hizmeti de sunuluyor.
 
Yuvataş İnşaat tarafından Akfırat'ta yapımı devam eden Tepepark Villaları, 1001 çeşit bitki ve meyve bahçesi ile villa sahiplerini doğa ile iç içe yaşatıyor. Villa sahipleri, İstanbul'da artık zor bulunan tertemiz bir hava ve yemyeşil bir ortamda yaşamanın keyfini, Tepepark Villaları'nda doyasıya tadacaklar. Atık Su Arıtma Sistemine de sahip olan TepePark Villaları'nda, evsel atık ve yağmur suları tekrar değerlendirilerek bahçelerin sulanmasında kullanılacak. Tepepark Villaları, villa sahipleri böylece hem sudan tasarruf etmiş olacak, hem de otomatik sulama sistemiyle yorulmadan her daim bakımlı ve yemyeşil bahçelere sahip olacak.


TepePark Villaları iletişim bilgileri
Web: www.tepepark.com
E-posta: [email protected]
Tel:  0216 677 11 70
               
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz