maritbet girişmaritbet
Uluhan Grup çıtayı yükseltti vadeyi sıfırladı

Uluhan Grup çıtayı yükseltti vadeyi sıfırladı

Esenyurt’ttaki Acunkent projesiyle gerçekleştirdiği vadeli satışlarla dikkat çeken Uluhan Grup, yeni projesi 1050 konutluk Babil Kuleleri’nde de 50 ay sıfır faizle taksit uygulayarak kampanyalı satışlarda çıtayı yükseltti

Gayrimenkul sektöründe satışları arttırmak isteyen inşaat firmaları kampanyalara ağırlık veriyor. Son olarak Esenyurt'taki Babil Kuleleri projesinde 1050 daireyi satışa sunan Uluhan Grup, 50 aya kadar sıfır faiz uygulayarak alıcılara büyük kolaylıklar sunuyor. Uluhan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Cesur, Acunkent'te olduğu gibi bu projede de kampanyaya ağırlık verdiklerini belirterek, “Yüzde 25 peşinat verenlere 50 sıfır faizle ay taksit yapıyoruz. Böylece alıcılara vade farkı yansıtmıyoruz” dedi.

Kampanyayı firma bünyelerinde gerçekleştirdiklerini vurgulayan Bekir Cesur, “1+1 tipinde 100 bin liralık bir daireyi alanlar 25 bin lira peşinat veriyor. Kalan 75 bin lirayı ise 50 aya bölüyoruz ve ayda 1500 lira taksitle konut sahibi yapıyoruz” diye konuştu. İnşaatını tamamlamak üzere oldukları Acunkent projesinden de benzer kampanya yaptıklarını ve bu güvenle yeni kampanyaları devam ettirdiklerini anlatan Cesur, “Acunkent bize büyük bir güven verdi. Bu güven neticesinde firmamızın gücünü ortaya koyarak kampanyalarımızı sürdürüyoruz ve yoğun bir ilgiyle karşılaşıyoruz. Konutlarımızın yarısı böyle satılıyor” açıklamasını yaptı.

2 bin konut daha geliyor

Yaz durgunluğundan pek etkilenmediklerini ifade eden Cesur, “Ramazan ayında piyasa biraz daraldı ama bu normal. Fakat eylül ayıyla birlikte piyasaların canlanmasını bekliyoruz” diye konuştu. Bekir Cesur, altın fiyatlarında yaşanan yükselişin konut alımlarını arttırdığına işaret ederek, altınlarını bozdurup konut almak isteyenlerin sayısının arttığını belirtti. Bekir Cesur, bölgede kalıcı olmak istediklerini ve yatırımlarını sürdürdüklerini ifade ederek, “Bu kapsamda yeni bir arsa aldık. 65 bin metrekarelik arsada 2 bin konut yapacağız. Proje çalışmalarımız sürüyor ve farklı bir proje ortaya koyacağız” diye konuştu.

Babil Çarşı'yı da yapıyor

Temeli atılan ve şimdiye kadar yüzde 25'inin satıldığı Babil Kuleleri, toplam 1050 daireden oluşuyor. 2013 Haziran'da teslim edilmesi planlanan ve 11 bin 700 metrekare arsada yapılan projede ayrıca 151 ticari üniteden oluşan 20 bin metrekarelik Babil Çarşı da yapılıyor. Blokların altında 2 kat olarak planlanan çarşıda mağaza karmasına gidilecek ve her sektörden bir mağazaya izin verilecek. Bekir Cesur, mağazaların 13 yılda kendini amorti edebileceğini belirterek, “Mağazalarımızı satacağız. Ardından da kiralama hizmeti vereceğiz. Mesela 200 bin liralık bir dükkanın aylık 1300 lira kira getirisi olacak” dedi. Projede 20.000 m2 otopark alanı, 1500 m2 market alanı, 600 m2 kreş alanı, 300 m2 açık havuz, 100 m2 kapalı havuz, 4 büyük sinema salonu, 4 spor salonu, 824 m2 fitness merkezi, SPA, sauna, 120 m2 havuz kafe, seyir terasları ve 360 derece panaromik deniz manzarası bulunuyor.

Uluhan Grup Yönetim Kurulu Üyesi Taha Aktülün:

Koza, yönetim ağını sarmaya başladı

Uluhan Grup Yönetim Kurulu Üyesi Taha Aktüln de, Babil Kuleleri'nde yer alan 1050 konut ve 151 ticari birimin yönetimi yapılan anlaşmayla Koza Yönetim tarafından gerçekleştirileceğini söyledi. Projenin 160 milyon lira değeri olduğunu ifade eden Taha Aktütün, bu anlaşmayla Babil Kuleleri sakinlerine profesyonel bir yönetim anlayışını sunacaklarını vurguladı. Taha Aktütün, projenin ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi ile inşa edildiğini belirterek, “İstanbul'da olası en güçlü depreme bile dayanıklı inşa edilecek olan Uluhan Babil Kuleleri'nden konut sahibi olmak isteyenler yaşantılarından deprem korkusunu silecek” dedi.

Hangi daire kaç lira?

 

Tipi

Fiyat (TL)

Stüdyo

65.000 – 85.000

1+1

100.000 – 130.000

2+1

150.000 – 200.000

  • Etiketler:

Yorum Yaz