maritbet girişmaritbet
Varyap Grand Tower'da kampanya

Varyap Grand Tower'da kampanya

Varyap Grand Tower'ın kredi geri ödemesinde 30 ay erteleme seçeneğini tercih edenler, bu sürenin sonunda tek ödeme yapabilecek

Ataşehir'de konumlanan projede 412 daire bulunuyor. LEED kaydı olan yeşil karma Varyap Grand Tower'da dairelerin yüzde 85'i satıldı.
Varyap Meridian'ın üçüncü ve son etabı olan projeden daire almak isteyenler konut fiyatının yüzde 1'ini peşin ödeyip yüzde 75'i için de anlaşmalı bankalar Halkbank, Akbank ve Vakıfbank üzerinden kredi kullanabiliyor.
Kalan yüzde 24'lük kısım için de müşterilere, iki ödeme seçeneği sunuluyor. 18 ay vadeyi tercih edenler; aylık 0,44 faizi, taksitle ödüyor. Kredi geri ödemesinde, 30 ay erteleme seçeneğini tercih edenler ise, bu sürenin sonunda; aylık 0,90 vade farkı ile tek ödeme yapabiliyor.
382 bin lira 1 milyon 911 bin liraya kadar fiyatlardaki Grand Tower daireleri, ayrı büyüklüklerde ve özel olarak tasarlandı. Dairelerin yüzde 80'inde, 5-24 metrekare arasında değişen büyüklükte kat bahçeleri yer alıyor. Teraslı 38 daire bulunan konut alanında teras büyüklükleri 4-65 metrekare arasında değişiyor. Varyap Grand Tower'ın tasarımı gereği, her kattaki dairelerin planları da değişiyor.
Varyap Yönetim Kumlu Başkanı Süleyman Varlıbaş, Grand Tower'ın satışa çıktığı Mayıs 2011'den bu yana geçen üç ayda dairelerin yüzde 85'inin satıldığını belirtti. Varyap Grand Tower'ın alıcı hedefinde üst gelir grubu olduğunu, bu sebeple müşterilerinin diğer projelere göre daha az kredi kullandıklarını kaydeden Süleyman Varlıbaş, sözlerini şöyle tamamladı: "Şirket olarak Varyap Meridian'dan konut ya da ofis almak isteyen müşterilerimizi rahatlatacak şekilde ve piyasa şartlarının altında faiz seçenekleri sunarak destekliyoruz. İnşaatımız tüm hızıyla devam ediyor.
Projenin iki bloğunda dış cephe kaplaması tamamlandı. Varyap Meridian'ın üçüncü etabı olan Varyap Grand Tower inşaatını da, planladığımız gibi 2012 sonunda tamamlayacak ve daire malikleri ile buluşturacağız."

Varyap Meridian iletişim bilgileri

Web: www.varyapmeridian.com

E-posta: [email protected]

Tel: 0 216 444 40 30

  • Etiketler:

Yorum Yaz