maritbet girişmaritbet
Yeşil İnşaat, daire alana mobilyasını da hediye ediyor

Yeşil İnşaat, daire alana mobilyasını da hediye ediyor

Yeşil İnşaat'ın Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Innovia 2'den konut alanlar, taksitlerini Haziran 2011'de ödemeye başlıyor. Bu kampanyadan yararlananların ev mobilyalarını da Yeşil İnşaat hediye ediyor

 

Yeşil İnşaat'ı Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği toplam 5 etaptan oluşan 14 bin konutluk projesi Innovia'nın 2'nci etap projesi olan Innovia 2'den konut alanlar, taksitlerini Haziran 2011'de ödemeye başlıyor. Bu kampanyadan yararlananların ev mobilyalarını da Yeşil İnşaat hediye ediyor.

YEŞİL İnşaat'ın Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği toplam 5 etaptan oluşan 14 bin konutluk projesi Innovia'nın 2'nci etap projesi olan Innovia 2, devam eden iki kampanyasıyla dikkat çekiyor. Haziran 2011'de teslim edilecek Innovia 2'den konut alanlar, taksitlerini taşınınca ödemeye başlıyor. Bu kampanyadan yararlananların ev mobilyalarını da Yeşil İnşaat hediye ediyor. Mart 2007'de ilk etabı satışa çıkan Innovia projesinde, yeni yılla birlikte yeni etap heyecanları da yaşanacak. Yeşil İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil, 2011 yılının ilk çeyreğinde 4'ncü etap lansmanı yapılacağını, bunu daha sonra 5'nci etap izleyeceğini açıkladı.

2'nci etaba özel kampanya Innovia 2'nin etap daireleri 60 ay vade ve sıfır faizle satışa sunuluyor. Projede fiyatlar, 1+1 dairelerde 102.500 ile 120 bin TL, 2+1 daireler için 176 bin ile 185 bin TL, 3+1 daireler için 223 bin TL ile 235 bin TL arasında değişiyor. Ödemelerin yüzde 20'si peşin talep edilirken, yüzde 30'u teslim tarihinde ödenecek. 24 ay sonra ödemelerin diğer yüzde 20'lik kısmı yapılıyor. Kalan yüzde 30'luk tutar 60 ay sıfır faizle taksitlendiriliyor. Taksitler teslimde başlıyor. Mobilya hediye çekleri ise, 1+1 daire satın alanlara 5 bin TL, 2+1 daire satın alanlara 8 bin TL ve 3+1 daire satın alanlara 10 bin TL değerinde Yeşil İnşaat tarafından verilecek. Innovia 2'deki evlerine taşınmadan Innovia'nın satış ofisinin alt katında kurulacak özel showroomdan mobilyalarını seçebilecek ev sahiplerinin, bu çekleri Haziran 2011'in sonuna kadar kullanması gerekiyor.

'Living Room' konsepti Innovia, Living Room alanında, endüstriyel mutfak teknolojisiyle donatılmış 100 metrekarelik mutfağı, onlarca kişilik yemek masası ve oturma grupları yer alan bir mekânı, site sakinlerinin hizmetine sunuyor. Böylece site sakinleri, istedikleri daveti gerçekleştirme fırsatı bulacak. Böylece site sakinleri akşam yemeğinde misafirleri evine sığdıramama, ev kirlenmesi endişesini taşımayacak. Innovia Living Room alanı önceden rezerve yaptırılarak istenilen gün ve saatte kullanılabiliyor. Living Room, doğum günü partisi, nişan organizasyonu, partiler, kına gecesi hatta düğün yemeği gibi organizasyonlar için uygun bulunuyor.

İnnovia iletişim bilgileri
Web: http://www.innovia.com.tr/
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 414 08 00

  • Etiketler:

Yorum Yaz