maritbet girişmaritbet
YÜZDE 1 PEŞİN, BUGÜN TAŞIN!

YÜZDE 1 PEŞİN, BUGÜN TAŞIN!

Çukurova Gayrimenkul’ un Kartal da 10 bin metrekarelik bir arazide gerçekleştirdiği Adanus Park projesinde yaşamın başlaması ile birlikte uyguladığı "% 1 peşin bugün taşın" kampanyasında son 15 gün!

Kampanya; geçmiş dönemde %25 peşinat ödemesi yüksek geldiği için AdanusPark ta ev sahibi olma imkanı yakalayamayan yada fırsatı kaçıran müşterilerine ev sahibi olma imkanı sağlamaya devam ediyor.

Tüm daire seçeneklerinde; %25 lik Peşinatın, sadece %1 lik tutarı olan ve 1.390-.tl den başlayan peşinatı ödemeleri , evine aynı gün taşınma ve yaşamaya başlaması için yeterli olacak. Kalan %24 lük bölümü ise, Ağustos 2012 tarihine kadar vadelendirme yada erteleme imkanı sunuluyor.

"% 1 peşin bugün taşın" Kampanyası bayram öncesi başlamış , ancak yoğun ilgi nedeniyle Ekim ayı sonuna kadar uzatılmıştı.

Kampanya da son 15 güne girilirken, kampanya süresince ev sahibi olan yatırımcılar sitede yaşamaya başladı bile. Yatırımcılara ise ; kredilendirmelerde hemen kiralamaya uygun olması nedeniyle kredi kullandıkları dairede evin kendini ödemesi ile ilgili destek sağlanmış oluyor.

Sadece 180 seçkin ailenin yaşayacağı AdanusPark ta; peşinatı ertelemenin dışında; 60 ay da %0.96 , 120 ayda vadelendirmelerde ise 0.97 lik özel faiz oranlarıyla faydalanma imkanı da sağlanıyor.

TAGO Mimarlık'tan Gökhan Aktan Altuğ ile Tatsuya Yamamoto imzasını taşıyan AdanusPark, Kartal TEM Bağlantı yolu üzerinde, 10 bin metrekare üzerine inşa edildi.

AdanusPark ta tüm daireler arasına 110 cm boşluklar koyularak komşulardan gelen ses engellenirken.

En son deprem yönetmeliğine uygun olarak, yüksek inşaat kalitesiyle ve özel birçok lüks site inşaatlarında kullanılan teknik olan, Konvansiyonel Sistemle inşa edilen projede statik hesaplar, arsa zemini tamamen sert kaya olduğu halde, depreme dayanma gücü belirlenenden daha yüksek mukavemette beton kullanılarak, deprem güvenliği site sakinleri için en üst seviyede tutuldu.

Tüm mekanik – sihhi tesisat aksamları ve ısınma teknolojisinde de REHAU sessiz boru sistemlerinin kullanıldığı “Yerden Isıtma Sistemi” tercih edildi.

PVC doğramalarında Alman SCHÜCO 'nun pencere sistemleri kullanılırken, Proje içerisindeki bloklarda 3er adet olmak üzere KONE marka asansörler tercih edildi. Daire giriş ve iç kapılarında ise DORTEK ahşap serisi ile çalışıldı.

VİTRA , GEBERIT, FRANKE, REHAU, DORTEK, LINEADECOR, LEGRAND gibi seçkin markalara yer verilen projede; ankastreden çöp öğütücüsüne , klimadan yerden ısıtma sistemine kadar tüm detaylar ayrıntılı olarak ele alınırken site sakinlerinin beklentilerini maksimum seviyede karşılayacak ve yaşam kalitesini yükseltecek markalar titizlikle belirlendi.

AdanusPark ta otoparkların tümü kapalı hale getirilerek, projenin % 80'i yeşil alana ayrıldı.

Sosyal tesislerde yarı olimpik açık yüzme havuzu , çocuk havuzu , güneşlenme terası, çocuk oyun parkları, özel yürüyüş ve bisiklet yolları, basketbol sahası, fitness center, hobi salonu, cafe lounge alanı ve Snack barı ile ailelerin keyifle yaşayacağı detaylar özenle çalışıldı.

ADANUSPARK NEREDE?

AdanusPark , İstanbul'un yeni çekim merkezi Kartal'ın en stratejik noktasında, Kartal Real AVM'nin hemen yanında ve Marmara Denizi ve Adalar'ın eşsiz manzarasına hâkim konumda.

Çok Alternatifli Ulaşım seçeneklerinin yer aldığı Metro ile ; Hafif Raylı sistem, Havaalanı, Deniz otobüsleri AdanusPark ta yaşayanlara yürüme mesafesinde…

AdanusPark, 2011 sonunda açılacak Metro istasyonuna 200 mt yürüme mesafesinde olup, Yakın zamanda hayata geçecek olan Adliye Sarayına ise 2 dakika mesafedeki sitede, Tem bağlantı yolu ile E-5'e cepheli bağlantı aksları birleşim noktasındaki evinizden; Sabiha Gökçen havaalanı 15 dk, Kartal sahil yolu 7 dakika , Bağdat caddesi 20 dk. Kozyatağı E-5 10dk, Levent sadece 30 dk. Mesafede.

FİYATLAR

Projede başlangıç fiyatları 225.000 TL.- m2 /birim fiyatları ise; 2900.- TL ile 3500.TL arasında değişiyor.

AdanusPark İletişim Bilgileri

Telefon: 0 216 671 1414

Web adresi: www.adanuspark.com

Mail: [email protected]

Yorum Yaz

Benzer Haberler

YÜZDE 1 PEŞİN, BUGÜN TAŞIN!
  • 11.10.2011 16:07

YÜZDE 1 PEŞİN, BUGÜN TAŞIN!

Çukurova Gayrimenkul’ un Kartal da 10 bin metrekarelik bir arazide gerçekleştird ...