maritbet girişmaritbet
Yüzde %40'ı satılan Elite City’de 10 yıl vade! 171 bin TL!

Yüzde %40'ı satılan Elite City’de 10 yıl vade! 171 bin TL!

Halkalı Atakent’teki 590 konutluk Elite City Projesi'nin yüzde 40'ı 3.5 ayda satıldı. 61-190 metrekarelik daire seçeneklerinin bulunduğu projede fiyatlar 171 bin TL'den başlıyor. 10 yıl vade imkanının sunulduğu Elite City'nin 2012 sonunda teslim edilmesi planlanıyor

Şua inşaat ve Emlak GYO Hasılat Paylaşımı Projesi olan Halkalı Atakent'teki Elite City'de 1 + 1 daireler 171 bin TL ile 247 bin TL fiyatında satılıyor. 2+1 daireler ise 253 bin ile 316 bin TL arasında değişiyor. 37 dönüm alan üzerine 4, 7, 22 ve 29 katlı 9 bloktan oluşan 590 konutluk projenin 2012 yılının sonunda teslim edilmesi planlanıyor. 61-190 metrekarelik dairelerin bulunduğu Elite City'de 10 yıla kadar taksit imkanı da sağlanıyor.


Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, Şua İnşaat olarak daha çok Anadolu yakasında gerçekleştirdikleri projelerle tanındıklarını belirterek, "Elite City projesi ile Avrupa yakasının yeni cazibe merkezi Halkalı Atakent'e değer katmakla kalmayıp, aynı zamanda konut anlayışına yeni bir yaklaşım getiriyoruz. Kalite, konfor, güvenlik anlayışı üzerine inşa edilen Elite City, sakinlerine ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor" diye konuştu.
Nimetullah Kaya, Elite City'nin modern ve şık mimarisi, açık ve kapalı sosyal tesisleri, yarı olimpik yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, alışveriş birimleri, çocuk merkezi ve 24 saat güvenliği ile hayatı yeniden yorumladığını belirterek, "Konvansiyonel sistemle yapılan projeye tamamen porselen seramikle kaplı dış cepheler binalara her daim yeni ve temiz bir görüntü ve ısı izolasyonu sağlıyor" şeklinde konuştu.


GÜNEŞ YÖN HESABI YAPLIDI

Nimetullah Kaya, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Elite City projesi ile amacımız beklenenin aksine, küçük metrajlı, tünel kalıp ve araziye serpiştirilmiş, ticari esaslı bir proje değil, güneş yön hesabı yapılmış, geniş, ferah, nitelikli bir projeye imza atmaktı. İşlerinde son derece profesyonel ve özenli bir ekiple bu rüyamızı gerçeğe çevirdik." Proje Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Sarıçalı ise Elite City'nin sosyal donatısı ve yüzde 89 oranındaki yeşil alanı ile birlikte, tamamı kapalı otopark alanları sayesinde araç trafiğinden arındırılmış bölgedeki tek proje olma özelliğini taşıdığına dikkat çekerek, "Elite City Projesi, kalite, konfor, güvenlik ve huzur arayanların yeni adresi olacak" dedi. Ahmet Sarıçalı, 590 konuttan oluşan projenin lansman tarihi olan 1 Aralık 2010 tarihinden bugüne kadar yüzde 40'ının satıldığını belirterek, kısıtlı sayıda kalan konutlar için %0 faiz veya yüzde '0' peşinat seçenekleri sunulduğunu sözlerine ekledi.

Elite City iletişim bilgileri
Web: http://www.elitecity.com.tr/
Tel: 0212 472 72 55 

  • Etiketler:

Yorum Yaz