maritbet girişmaritbet
Artvin Kentpark projesinin ismi Çoruhpark olarak değiştirildi!

Artvin Kentpark projesinin ismi Çoruhpark olarak değiştirildi!

Artvin'de inşa edilen Kentpark projesinin ismi Çoruhpark olaark değiştirildi. İnşaat tüm hızıyla devam ediyor

 

Artvinlinin sabırsızlıkla beklediği Kentpark projesi her geçen gün gelişim kaydediyor. İhaleye çıkan ve Kazova inşaat Sanayi Ticaret ve Turizm  alırken işin taşeron olarak yüzde 95'lik bir bölümünü ise İrmişler inşaat ve İrmiş İnşaat LTD. ŞTİ. firması yapımını gerçekleştireceği Kentpark projesinin ismi bulundu.

Kentpark projesinin bundan sonraki ismi Çoruhpark olarak değiştirildi.

Deriner barajı yol şevlerinde rekreasyonel alanlar ile Çoruh nehri kıyı düzenlenmesi peyzaj projelerinin hazırlanması (kentpark) " projesi ihaleye çıkmıştı. İşin yüzde 95'lik bir kısmını ilimizin önemli inşaat firmalarından biri olan İrmişler ve İrmiş İnşaat ortaklığıyla yapılacak. DSİ 26. Bölge Müdürlüğü'nün yatırım programı kapsamında bulunan "Deriner Barajı Yol Şevlerinde Rekreasyonel Alanlar ile Çoruh Nehri Kıyı Düzenlemesi Peyzaj Projelerinin Hazırlanması Çoruhpark (KENTPARK) " işi tamamlanmıştı. Uzun bir süre projeye isim aranırken projenin bundan sonraki ismi Çoruhpark olarak değiştirildi.

Kentpark Projesi Hakkında Projemiz ana hatlarıyla sosyal yapılar ve peyzaj düzenleme çalışmaları olarak iki kısımdan oluşmaktadır. Sosyal yapılar 5 bin metre kare, peyzaj ve sosyal projelerin toplam alanı ise 250 bin metre karedir.

Sosyal tesisler kapsamında 2 adet restaurant, 2 adet kafeterya. 2 adet büfe, 1 adet su oyun platformu, balık tutma konsolları, 1 adet serbest oyun platformu, 4 adet lavabo ve tuvalet, 4 adet danışma bürosu, 1 adet seyir terası, 1 adet asma köprü, yöresel mimari maket alanı, bisiklet yolu, 4 ayrı noktada çocuk oyun parkı, açık hava spor alanı, yaya ve araba yolu, özürlü asansör sitemi, merdiven, bay bayan mescit, şadırvan, serbest piknik alanı, su depoları merkezi, tenis, basketbol, voleybol, futbol sahaları, yeterli sayıda çeşme ve çöp konteynırları planlanmıştır.

Alkan Gazetesi

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Artvin Kentpark projesinin ismi Çoruhpark olarak değiştirildi!
  • 12.05.2012 16:03

Artvin Kentpark projesinin ismi Çoruhpark olarak değiştirildi!

Artvin'de inşa edilen Kentpark projesinin ismi Çoruhpark olaark değiştirildi. İn ...