maritbet girişmaritbet
Beylikdüzü Büyükşehir Konutları’nda kanalizasyon sorunu çözülecek!

Beylikdüzü Büyükşehir Konutları’nda kanalizasyon sorunu çözülecek!

Büyükşehir Konutlarının kangren haline gelen ve her yağmurda tekrar eden yağmur suları ile kanalizasyon sularının karışması ve taşması sorunu belediye ve vatandaşlar işbirliği ile tarihe karışacak

Büyükşehir Konutlarının kangren haline gelen ve her yağmurda tekrar eden yağmur suları ile kanalizasyon sularının karışması ve taşması sorunu belediye ve vatandaşlar işbirliği ile tarihe karışacak.

Beylikdüzü'nün ilk konutları olan Büyükşehir konutlarının yıllardan beri süre gelen sorunu yağmur suyu ile kanalizasyon suyu bağlantılarının bir olması sonucu yaşanan sıkıntılar için ilk adım atıldı. Konutların yapımı sırasında yapılan hatadan dolayı binaların bodrumlarını su basması sıkıntısını Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, vatandaşların da istemesi ile çözeceklerini söyledi. Sıkıntının binalardan kaynaklandığını, ancak bu sorunu kamu kaynakları ile değil, vatandaş-belediye işbirliği ile çözeceklerini dile getirdi.

Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde Büyükşehir Konutlarında yaşayan vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yusuf Uzun, geçmişte yapılan hataların sorunlarını yıllardır çeken vatandaşlara yardım etmek istediklerini ve yapılacak protokol ile çalışmaların hemen başlayacağını ifade etti. Belediye olanaklarının sadece kamunun ortak alanları için kullanılabileceğini, sorunun sitelerin kendi sorunları olduğunu ve bunu cüzi bir miktarda yapılacak anlaşma ile çözeceklerini aktardı.

Toplantıya katılan Büyükşehir konutlarında oturan vatandaşlar sorunun çözülmesi için belediye ile iş birliği yapmak istediklerini ve yıllardır çektikleri bu çileden bir an evvel kurtulmak istediklerini belirttiler. Başkan Yusuf Uzun vatandaşlara teminat vererek "Kimse merak etmesin. Biz bu işin üzerinden kolaylıkla kalkacağız. Ben ve ekibim şuan bu sorunu bitirmek için hazırız" dedi.

Haberler.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Beylikdüzü Büyükşehir Konutları’nda kanalizasyon sorunu çözülecek!
  • 02.06.2012 13:47

Beylikdüzü Büyükşehir Konutları’nda kanalizasyon sorunu çözülecek!

Büyükşehir Konutlarının kangren haline gelen ve her yağmurda tekrar eden yağmur ...