maritbet girişmaritbet
Beylikdüzü'ne yeni sahil yolu geliyor

Beylikdüzü'ne yeni sahil yolu geliyor

Beylikdüzü Belediyesi, İstanbullulara yeni bir sahil yolu kazandıracak. Özellikle işe gidiş ve dönüş saatlerinde sürekli yoğun trafiğin yaşandığı D-100 Karayolu’nda bir de Avcılar-Beylikdüzü metrobüs çalışması nedeniyle trafik durma noktasına geldi

Beylikdüzü Belediyesi, İstanbullulara yeni bir sahil yolu kazandıracak. Özellikle işe gidiş ve dönüş saatlerinde sürekli yoğun trafiğin yaşandığı D-100 Karayolu'nda bir de Avcılar-Beylikdüzü metrobüs çalışması nedeniyle trafik durma noktasına geldi.
Söz konusu hattaki yoğunluğu azaltmak amacıyla bir proje hazırlayan Beylikdüzü Belediyesi, aynı zamanda İstanbullulara yeni bir sahil yolu kazandırmış olacak. Kısa sürede bitirilmesi planlanan yol Ambarlı Kavşağı'ndan başlayacak ve Büyükçekmece'ye kadar devam edecek.

Beylikdüzü Belediyesi Başkanı Yusuf Uzun, sahil yolunun D-100 Karayolu'na alternatif bir yol olacağını söyleyerek VATAN'a şu açıklamalarda bulundu: “Avcılar'dan Büyükçekmece'ye kadar uzanacak bir hat. Vatandaşların sahile daha kolay ulaşabilmesini sağlamasının yanı sıra trafik yoğunluğunu azaltacağı için araç trafiği daha güvenli hale gelecek. Bölge halkı sahil yoluyla birlikte yapılan düzenlemeler sayesinde denizi daha fazla kullanabilecek.

Ulaşım kolaylığı ve buradaki sosyal aktiviteler insanları bu bölgeye çekecek. Vatandaşlarımız sahilde yürüyüş yapabilecek, denize girebilecek. Gürpınar Sosyal Tesisleri, Kaymakamlık, Emniyet Müdürlüğü ve stat gibi yerlere sahil hattının tamamlanmasıyla ulaşım daha kolay olacak. Önceden yol olmaması ve düzenleme eksikliği nedeniyle bu bölgeler atıl kaldı. Biz atıl bırakılan yerlere yatırım yaparak halkın hizmetine açacağız.”

Gürpınar Sahili bandındaki düzenleme ve çimleme çalışmalarını yerinde denetleyen Uzun, “İstanbul'un en güzel sahilleri Beylikdüzü'nde. Sahildeki düzenlemelerin ve yolun tamamlanmasından sonra Beylikdüzü Sahili İstanbul'un en önemli cazibe merkezlerinden olacak.

Beylikdüzü için günü kurtarmaya değil yarını inşa etmek adına bu projeleri bu doğrultuda hazırlıyoruz. Yolun biran önce bitirilmesi için de yoğun şekilde çalışıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kepçeye hamak bağlayan işçilerin tehlikeli eğlencesi
  • 25.08.2022 12:14

Kepçeye hamak bağlayan işçilerin tehlikeli eğlencesi

Beylikdüzü'nde bulunan şantiye alanında kepçenin ucuna bağladıkları hamakla hızl ...

Mehmet Erhan Değerli, Marmara Evleri 4'ü anlatıyor!
  • 18.01.2021 14:22

Mehmet Erhan Değerli, Marmara Evleri 4'ü anlatıyor!

İhlas Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Mehmet Erhan Değerli, Marmara Evleri 4 proj ...

İhlas Marmara Evleri 4 şantiyesi havadan görüntülendi
  • 06.07.2020 17:10

İhlas Marmara Evleri 4 şantiyesi havadan görüntülendi

İhlas Yapı tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen İhlas Marmara Evleri 4 projesin ...

Marmara Evleri 4 havadan görüntülendi
  • 18.05.2020 08:55

Marmara Evleri 4 havadan görüntülendi

İhlas Yapı tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Marmara Evleri 4 projesinin inş ...

Kristalşehir Beylikdüzü'nde yıldız gibi parlıyor!
  • 24.05.2012 15:39

Kristalşehir Beylikdüzü'nde yıldız gibi parlıyor!

İhlas İnşaat Beylikdüzü'nde gerçekleştirdiği Kristalşehir ile Türkiye'nin en büy ...

Liv Marmara örnek daire görselleri!
  • 06.03.2018 09:37

Liv Marmara örnek daire görselleri!

Beylikdüzü'nde inşa edilen Liv Marmara örnek 1+1 dairesinden kareler. ...