maritbet girişmaritbet
Bozok Üniversitesi’ne 500 kişi kapasiteli cami!

Bozok Üniversitesi’ne 500 kişi kapasiteli cami!

Yozgat Bozok Üniversitesi kampüs alanına hayırsever işadamı Erdoğan Akdağ tarafından yapılacak bin 500 kişilik caminin inşaatına başlandı.

Bozok Üniversitesi'ne bin 500 kişi kapasiteli cami yapılıyor. Yozgat Bozok Üniversitesi kampüs alanına hayırsever işadamı Erdoğan Akdağ tarafından yapılacak bin 500 kişilik caminin inşaatına başlandı.

Rektör Prof. Dr. Tamer Uçar, rektör yardımcıları Prof. Dr. Taha Niyazi Karaca ve Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, inşaatın yapıldığı alanda incelemelerde bulundu.

Rektör Uçar, hayırsever işadamı Erdoğan Akdağ'ın üniversiteye olan katkılarının devam ettiğini söyledi. Uçar, "Geçmişte yaptığı yatıranlarla üniversitemizin temelinde çok büyük bir rolü var. Halen bu yatırımlarına ve hayırlarına devam ediyor. Bugün itibari ile kampüs alanımıza inşa edilecek bin 500 kişilik cami temelimize de başlamış durumdayız. Üniversitemizin çok önemli bir eksikliği giderilmiş oluyor, hem öğrencilerimiz hem personelimizin ibadetlerini yerine getirebilecekleri çok nezih bir ibadet mekanı olacak." dedi.

Hayırsever İşadamı Akdağ da üniversitenin gelişmesi ve daha da büyümesi için üzerine düşen görevi bu zamana kadar yaptığını, bundan sonrada yapmaya devam edeceğini belirtti. Akdağ, "Üniversitemizde öğrenci sayısı 9 bine ulaşmış. Akademik ve idari personel sayımız ise bin kişiye yaklaşıyor. Öğrenci ve personelimizin rahat bir şekilde ibadetlerini yapmaları için bir cami yaptırıyorum." şeklinde konuştu.

FERHAT ÖZER YOZGAT/Türkiye

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bozok Üniversitesi’ne 500 kişi kapasiteli cami!
  • 20.04.2012 16:29

Bozok Üniversitesi’ne 500 kişi kapasiteli cami!

Yozgat Bozok Üniversitesi kampüs alanına hayırsever işadamı Erdoğan Akdağ tarafı ...