maritbet girişmaritbet
Bursa Büyükşehir Belediyesi çevreci tesisleri ödüllendirecek!

Bursa Büyükşehir Belediyesi çevreci tesisleri ödüllendirecek!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe’nin başkanı olduğu Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından düzenlenen ‘Çevreci Tesis Ödül Töreni’, 1 Mart Cuma günü Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın katılımıyla İstanbul’da gerçekleştirilecek

 

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe'nin başkanı olduğu Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından düzenlenen ‘Çevreci Tesis Ödül Töreni', 1 Mart Cuma günü Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın katılımıyla İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Sağlıklı Kentler Birliği, ‘Çevreci Tesis Ödülleri' ile çevreye duyarlı firmaları ön plana çıkarırken aynı zamanda diğer kurum ve kuruluşları da çevre duyarlılığı konusunda teşvik etmeyi hedefliyor. Sağlıklı çevrelerin oluşturulması için kentlere öncülük eden Sağlıklı Kentler Birliği'nin girişimiyle başlatılan ve ilki Bursa'da yapılan ‘Çevreci Tesis Ödülleri'nin 2.'si, 1 Mart Cuma günü, İstanbul The Four Seasons Bosphorus Otel'de Birlik genelinde düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.

Sağlıklı kent bilincinin kentin her kesimine yayılması, kent sağlığının en önemli aktörleri olan sanayi kuruluşlarının çevreye karşı duyarlılığın artması amacıyla düzenlenen ‘Çevreci Tesis Ödülleri' töreni, Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin açılış konuşmasıyla başlayacak. Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın da katılacağı programda Türkiye'nin farklı kentlerinden 36 firma ‘Çevreci Tesis' ödülünü alacak.

36 tesis ödül alacak

Sağlıklı Kentler Birliği'ne üye belediyelerin sınırlarındaki firmaların imar planları, işyeri açma ve çalıştırma ruhsatları, yapı kullanma izinleri, ÇED belgeleri, atıksu deşarj izinleri, emisyon izinleri, itfaiye raporları, işletme belgeleri, geçişyolu izin belgeleri bağlı bulundukları belediyeler tarafından incelenerek fiili durumda da çevreye duyarlılıkları dikkate alındı. Üye belediyelerin sınırlarındaki toplam 119 tesis arasında yapılan titiz değerlendirmelerin ardından 36 çevreci tesis ödül almaya hak kazandı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bursa Büyükşehir Belediyesi çevreci tesislere ödül verdi
  • 06.06.2017 11:44

Bursa Büyükşehir Belediyesi çevreci tesislere ödül verdi

Bursa’da çevreye duyarlı üretim yapan ve yasal yükümlülüklerini yerine getiren 1 ...

Bursa Büyükşehir Belediyesi çevreci tesisleri ödüllendirecek!
  • 26.02.2013 16:08

Bursa Büyükşehir Belediyesi çevreci tesisleri ödüllendirecek!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe’nin başkanı olduğu Türkiye Sağl ...