maritbet girişmaritbet
Büyükçekmece Belediyesi Mızık ailesinin evini yeniledi!

Büyükçekmece Belediyesi Mızık ailesinin evini yeniledi!

Büyükçekmece’de, yıkıldı yıkılacak denilen bir evde yaşayan Mızık ailesinin imdadına belediye yetişti. Kulübeden adeta bir villaya çevrilen evin bütün masraflarını belediye karşıladı

Büyükçekmece'de, yıkıldı yıkılacak denilen bir evde yaşayan Mızık ailesinin imdadına belediye yetişti. Kulübeden adeta bir villaya çevrilen evin bütün masraflarını belediye karşıladı.

Mızık ailesi, şimdi yeni evlerinde rahat ve huzur içinde yaşıyor.

BAHÇEYE SEBZE EKECEKLER

Yenilendikten sonra adeta villa görünümüne kavuşan evin bahçesi, Mızık ailesinin sebze ve meyve yetiştirmesi için kullanılacak.

Maddi imkansızlıklardan dolayı zor günler yaşayan 5 çocuklu Mızık ailesine, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün sahip çıktı. Aileye Tepecik'te ev yaptıran Hasan Akgün, “Hayırsever iş adamlarımızın desteğiyle maddi durumu yetersiz ailelere yardım etmeye devam edeceğiz” dedi. Belediyenin Tepecik'de Mızık ailesine yaptırdığı evin iç dekorasyonunu Spotçular Çarşısı yöneticileri üstlenirken, tamamlanan bahçeli ev, Mızık ailesine teslim edildi. Başkan Hasan Akgün, “Bu ailemiz gerçekten zor şartlarda yaşıyordu. Üçü, evin hanımı Semra Mızık'ın yetim kardeşleri olmak üzere toplam 5 çocuk ve 2 ebeveyn tek göz odada kalıyorlardı. Hayırlı bir iş yaptık” dedi.

ANKİ RÜYADAYIZ

Evin önünde bulunan bahçede ailenin meyve sebze ekerek kendi gıdalarını temin edebileceklerini söyleyen Akgün, belediye olarak zor durumdaki her ailenin imdadına yetiştiklerini vurguladı. Semra Mızık ise, yardımlardan dolayı Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve hayırsever iş adamlarına teşekkür ederek, “Üç kardeşim maddi zorluklardan dolayı yetimhanede kalıyordu. Arada bir yanıma alabiliyordum. Şimdi sürekli bizimle kalabilecekler. İki çocuğuma rahatça bakamıyordum, eski kaldığımız evin şartları gerçekten çok kötüydü. Şimdi ise bu ev bizim için cennet gibi. Allah emeği geçenlerden razı olsun. Olanlara halen inanamıyorum, sanki rüyadayım” diye konuştu.

Türkiye Gazetesi

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Büyükçekmece Belediyesi Mızık ailesinin evini yeniledi!
  • 25.06.2012 17:02

Büyükçekmece Belediyesi Mızık ailesinin evini yeniledi!

Büyükçekmece’de, yıkıldı yıkılacak denilen bir evde yaşayan Mızık ailesinin imda ...