maritbet girişmaritbet
CANDEF Çağlayan Binası Mehteran’la açıldı!

CANDEF Çağlayan Binası Mehteran’la açıldı!

İstanbul'da 300 binden fazla Çankırılıyı bir araya getiren Çankırı Dernekleri Federasyonu (CANDEF), Çağlayan'daki yeni hizmet binasının açılışını mehtaran gösterisiyle yaptı

İstanbul'da 300 binden fazla Çankırılıyı bir araya getiren Çankırı Dernekleri Federasyonu (CANDEF), Çağlayan'daki yeni hizmet binasının açılışını mehtaran gösterisiyle yaptı.

Açılışa Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Eğemen Bağış, Çankırılı olan CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Küçük, federasyon üyesi dernek başkanları, Çankırılı işadamları ve çok sayıda davetli katıldı. Bakan Bağış, açılıştan sonra federasyon başkanlık koltuğuna oturarak, Vahap Yartaş'tan devraldığını ve artık Çankırılıların fahri başkanı olduğunu söyledi. Bakan Bağış, binanın çok güzel bir tesis olduğunu belirterek tüm Çankırılılara hayırlı olması temennisinde bulundu. 18 Mart 2012'de başkanlık koltuğuna oturan işadamı Vahap Yartaş da Çankırılılara en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını, Çankırılıların birlik içinde büyük başarılara imza atacaklarını söyledi. Yartaş, tüm hemşehrilerini federasyona katkı vermeye çağırdı.

Zaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

CANDEF Çağlayan Binası Mehteran’la açıldı!
  • 13.06.2012 11:25

CANDEF Çağlayan Binası Mehteran’la açıldı!

İstanbul'da 300 binden fazla Çankırılıyı bir araya getiren Çankırı Dernekleri Fe ...