maritbet girişmaritbet
Fidan Kalpler Çocuk Evi çocukların gözdesi!

Fidan Kalpler Çocuk Evi çocukların gözdesi!

Ataşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından hizmete açılan Fidan Kalpler Çocuk Yuvası yeni mezunlarını verdi. 04–06 yaş arası çocuklara okul öncesi eğitim veren Fidan Kalpler Çocuk Yuvası’nın minik öğrencileri bir eğitim yılının ardından veli ve davetlilere yeteneklerini sergiledi

Ataşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından hizmete açılan Fidan Kalpler Çocuk Yuvası yeni mezunlarını verdi. 04–06 yaş arası çocuklara okul öncesi eğitim veren Fidan Kalpler Çocuk Yuvası'nın minik öğrencileri bir eğitim yılının ardından veli ve davetlilere yeteneklerini sergiledi.

Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen etkinlik yılsonu sergisi ve çocukların söyledikleri şarkılarla başladı. Halk oyunları ve ritim gösterilerinin yapıldığı etkinlikte küçük öğrenciler şarkılar söyledi ve şiirler okudu. Gösterinin sonunda ise Fidan Kalpler Çocuk Yuvası'ndan 14 öğrenci mezun oldu. Yuvadan mezun olan minik öğrenciler diplomalarını aldıktan sonra keplerini attılar.

Törene mesaj gönderen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Çalışan annelerin çocuklarının sağlıklı ve güvenilir ellerde, özgür bir ortamda, özgün kişilikli, girişimci ve üretken yetişmeleri için Fidan Kalpler Çocuk Yuvamız hizmet veriyor.Çocuklarımızın duyarlılık ve toplumsal sorumluluğu gelişmiş, mutlu, sağlıklı bir birey olarak yetişmeleri ve eğlenerek öğrenmeleri amacıyla çocuk yuvamızda eğitim ve öğretimimiz devam edecek. Yeni mezunlarını veren yuvamızın tüm öğretmenlerine ve çalışanlarına teşekkür eder, mezun olan çocuklarımıza tüm hayatları boyunca başarılar dilerim” dedi.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Fidan Kalpler Çocuk Evi çocukların gözdesi!
  • 04.06.2012 11:55

Fidan Kalpler Çocuk Evi çocukların gözdesi!

Ataşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından hizmete açılan Fidan Kalp ...