maritbet girişmaritbet
Gaziantep Alleben Gölü rekreasyon alanı olarak yeniden düzenlenecek!

Gaziantep Alleben Gölü rekreasyon alanı olarak yeniden düzenlenecek!

Yapacakları sürprizlerden birinin Alleben Göleti'ni rekreasyon alanı olarak düzenlemek olacağını belirten Güzelbey, diğerinin ise Erikçe Ormanı'nda kayak pisti yapmak olduğunu belirtti

 

Yapacakları sürprizlerden birinin Alleben Göleti'ni rekreasyon alanı olarak düzenlemek olacağını belirten Güzelbey, diğerinin ise Erikçe Ormanı'nda kayak pisti yapmak olduğunu belirtti. Asım Güzelbey, sene içinde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi Gaziantep'te hayatın değiştiğini belirten Başkan Güzelbey, Su kayağının yapıldığı, sandalla gezildiği, sürat motorlarının, jet skinin, yüzme havuzlarının, bungalov evlerinin olduğu bir mekan haline getiriyoruz.

Yapacakları sürprizlerden birinin Alleben Göleti'ni rekreasyon alanı olarak düzenlemek olacağını belirten Güzelbey, diğerinin ise Erikçe Ormanı'nda kayak pisti yapmak olduğunu belirtti, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, 2013 yılı içinde Gaziantep halkına iki büyük sürprizlerinin olduğunu söyledi.

Asım Güzelbey, sene içinde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gaziantep'te hayatın değiştiğini belirten Başkan Güzelbey, Su kayağının yapıldığı, sandalla gezildiği, sürat motorlarının, jet skinin, yüzme havuzlarının, bungalov evlerinin olduğu bir mekan haline getiriyoruz. 2013 yılı sonuna kadar bunu tamamlayacağız. Bir de Erikçe Park Orman adını verdiğimiz alanda kayak pisti yapacağız. Yani artık Gaziantep'te hayat değişiyor. dedi.

Yaptıkları çalışmalarla ilgili her şeyin istedikleri gibi olmadığını da kaydeden Güzelbey, zaman zaman dönüp 'keşke şunu yapmasaydık' dedikleri anların olduğunu, ama sonuçta iyi niyetle doğru bildiklerini yaptıklarını ifade etti.

EKOLOJİK KENT İÇİN 3 MİLYON EURO DESTEK ALDIK

Halep Bulvarı olan bölgenin ekolojik bir kent olarak Gazianteplilerin hizmetine sunulacağı belirterek Güzelbey, Ekolojik kentin alt yapı ve fizibilite çalışmaları için de bu hafta başında Fransa Dış Ticaret Başkanlığı ile protokol imzaladık. Aşağı yukarı 3 milyon Euro civarında bize bir destek verecekler.  diye konuştu.

Belediye hizmetlerinde sahaların biraz daha farklılaştığını anlatan Güzelbey, "Birinci etapta 650 bin Euro verecekler. Bu paranın protokolünü imzaladık. Para bütçemize giriyor. Yani Kilis yolu dediğimiz yeni adı Halep Bulvarı'nın artık ekolojik bir kent olarak Gazianteplilerin hizmetine sunulacağının müjdesini vermek istiyorum. Uluslararası boyutta da destek gördüğü, finansı için hiçbir sorun yaşamadığımız bu alan Gaziantep'in en yaşanılır bölgesi olacak. " ifadelerini kullandı.

İstanbul Burda

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Gaziantep Alleben Gölü rekreasyon alanı olarak yeniden düzenlenecek!
  • 23.01.2013 09:46

Gaziantep Alleben Gölü rekreasyon alanı olarak yeniden düzenlenecek!

Yapacakları sürprizlerden birinin Alleben Göleti'ni rekreasyon alanı olarak düze ...