maritbet girişmaritbet
Hangi işadamı Gaziantep'e okul yaptırıyor?

Hangi işadamı Gaziantep'e okul yaptırıyor?

Gaziantep'te halı üretimi üzerine faaliyet gösteren Safyün A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Gölbaşı, geçtiğimiz yıl vefat eden eşi Haticaşı adına Adıyaman'ın Besni ilçesine 18 derslikli ilköğretim okulu yaptıracak.e Gölb

Gaziantep'te halı üretimi üzerine faaliyet gösteren Safyün A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Gölbaşı, geçtiğimiz yıl vefat eden eşi Hatice Gölbaşı adına Adıyaman'ın Besni ilçesine 18 derslikli ilköğretim okulu yaptıracak.
Okul, 1.Etap Toki konutlarının alt tarafında bulunan Pınarbaşı ve Kozluca mahalleleri arasındaki Besni Belediyesine ait arsa üzerine yapılacak.
1 Milyon 400 bin TL'ye mal olacak okulun 2012-2013 eğitim-öğretim yılına yetiştirilmesi planlanıyor. Konu ile ilgili İlçe Kaymakamı Gürkan Demirkale ve Belediye Başkanı Fahri Serter ile görüşen İş Adamı Hayrullah Gölbaşı, yaptıracağı okul için hazırlıklara başladı. Adıyaman Valiliği ile protokol imzalayacak olan Gölbaşı, protokolün imzalanmasının ardından hızlı bir şekilde çalışmalara başlayacaklarını ifade etti.

  • Etiketler:

Yorum Yaz