maritbet girişmaritbet
İnşaat sektöründe estetik ön planda

İnşaat sektöründe estetik ön planda

Bursa'da inşaat sektöründe yaşanan canlılıkla birlikte yükselen binalardaki estetiğe verilen önem dikkat çekiyor. Ekonomide yaşanan canlılığın inşaat sektörüne yansıması ile birlikte yatırımcılar müşterilerin ilgisini çekmek için konut ve işyerleri projelerinde dış görünüm ve estetiği arttırdığı görülüyor

Türkiye'nin bir çok yerlerinde olduğu gibi Bıırsa'daki inşaat firmaları artık her kesime ve her bütçeye uygun imkanlar doğrultusunda hareket ederek cazip Ödeme planları sunuyor.
1 + 1'den 4+1'e kadar 25 ile 30 farklı tip dairelerin yanısıra dubleks villalarda alıcı buluyor.
Bu projelerin bir çoğunda yaklaşık yüzde 70 yeşil alan; özel ve farklı peyzaj çalışmaları, manzaralı teraslar, geniş imkanlı sosyal tesisleri sergileniyor.
Ayrıca inşaat firmaları müşterilerine yüzde 20 peşinat ile özel konut kredileri imkanları sunarken, bazı firmalar ise; 48 ay sıfır faiz şeklinde sloganlarla farklı seçenekler ile müşterilerini karşılıyor.
 

2. ETAP KONUTLARI SATIŞA ÇIKTI

Bursalıların büyük beğenisini kazanan ve kriz dönemine rağmen ilk etabının tamamına yakını satılmış olan projenin ikinci etabında 79 konut yer alıyor. Firma yetkilileri, "Projenin adını da belirlemiş olan Bursalılar, 'GüzelBirYer'i çok beğendiler. Küresel krizin yoğun etkisinin yaşandığı bir dönemde satışa sunmamıza rağmen ilk etapta yer alan 128 konulun tamamına yakını tükendi. Artık şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Güzelbiryer Bursa'da konutta kalitenin simgesi haline geldi. Şimdi 2. etap konutların satışına başlıyoruz" şeklinde ifade ettiler.

 


GARANTİ BELGELİ KONUTLAR

İnşaat firmaları hayata geçirdikleri özgün projeler ile ortaya çıkardıkları şık tasarım ve ödeme kolaylıklarının yanısıra ayrıcalıklı butik projelere İmza atıyorlar. Sektörde artık müşterilere KKS (Konut Kalite StandartO'den bahsedilerek güvenilir firmalar olduklannı kanıtlamaya çalışıyor, anlaşma tamamlandığında devir işlemlerinin yanı sıra arabalarda ve beyaz eşyalarda olduğu gibi garanti belgesi veriliyor.


KONUT PİYASASI HAREKETLENDİ

Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Ahmet Gür, 2011 yılında Bursa'da emlak satışı patlaması yaşanacağını belirterek gayrimenkulun her zaman en iyi yatınm aracı olduğunu söyledi. Emlakçılar, 2011 yılında konut satışında büyük artış bekliyor. Kriz döneminin atlatılmasının ardından ev sahibi olmak isteyenler için konut almanın tam zamanı olduğunu kaydeden Başkan Ahmet Gür, göçle beraber insan lann konut ihtiyacının karşılanmaya çalışıldığını söyledi.


30 BİN KIŞI EV SAHİBİ OLACAK

En uygun koşullarda konut kredisi kullandıran banka olduklannı anlatan Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, "Konut kredisinde sunduğumuz avantajlar sayesinde en çok tercih edilen bankalardan biriyiz.
Halen devam eden ve halkımızdan yoğun ilgi gören Güz Tarifesi kampanyamızla bu yılsonunda konut kredisi kullandırdığımız müşteri sayımızın 30 bini geçmesini bekliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Yeni Şafak

  • Etiketler:

Yorum Yaz