maritbet girişmaritbet
İSKİ Beylikdüzü’nde yeni açılan yollara 250 ton asfalt dökecek!

İSKİ Beylikdüzü’nde yeni açılan yollara 250 ton asfalt dökecek!

Beylikdüzü'ne büyük yatırım SKİ yetkilileri, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve ekibi ile, ilçeye yapılan son çalışmaları konuştu

Beylikdüzü'ne büyük yatırım SKİ yetkilileri, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve ekibi ile, ilçeye yapılan son çalışmaları konuştu. Yetkililer, İSKİ'nin Beylikdüzü'nde yaptığı dere ve ıslah çalışmaları, atık su kanalları, yağmur suyu kanalları, sahil kuşaklama kolektörleri, Ambarlı Artıma Tesisleri'ne aktarma yapacak olan 7 kilometrelik Kavaklı Tüneli ve yapımı devam eden 2.5 kilometrelik Gürpınar Tüneli inİlçede dere ve ıslah çalışmaları, atık su kanalları, yağmur suyu kanalları, sahil kuşaklama kolektörleri, 7 kilometrelik Kavaklı Tüneli ve 2.5 kilometrelik Gürpınar Tüneli inşaatları gibi yatırımlar gerçekleştiren İSKİ, yeni açılan yollara da bin 250 ton asfalt dökecek şartları ve diğer yatırımlarla ilgili detaylı bilgiler aktardı.

300 MİLYON LİRA HARCANDI

Beylikdüzü Belediyesi'nin ADM'deki ek binasında gerçekleştirilen sunumda, İSKİ yetkilileri, Belediye Başkanı Yusuf Uzun dönemi boyunca ilçede yapılmış ve yapılmakta olan yatırımların 300 milyon TL olduğunu açıkladı. Altyapısı tamamlanan ve yeni açılan yollara bin 250 ton asfalt döküleceğini dile getiren İSKİ yetkilileri, Başkan Uzun'un isteği üzerine yakında faaliyetlerine başlayacak Nikah Sarayı bölgesindeki çalışmalara öncelik tanıyacaklarını belirttiler. Beylikdüzü Belediyesi'nin kendilerine rahat bir çalışma imkanı sağladığını söyleyen İSKİ yetkilileri, Başkan Uzun ve ekibine teşekkür ettiler.

Türkiye Gazetesi

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İSKİ Beylikdüzü’nde yeni açılan yollara 250 ton asfalt dökecek!
  • 08.06.2012 14:00

İSKİ Beylikdüzü’nde yeni açılan yollara 250 ton asfalt dökecek!

Beylikdüzü'ne büyük yatırım SKİ yetkilileri, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf U ...