maritbet girişmaritbet
İstanbul, Shopping Fest'e hazırlanıyor!

İstanbul, Shopping Fest'e hazırlanıyor!

Etkinlik, 9 Haziran'da İstiklal ve Bağdat caddelerinde yapılacak kortej yürüyüşüyle başlayacak

 

Etkinlik, 9 Haziran'da İstiklal ve Bağdat caddelerinde yapılacak kortej yürüyüşüyle başlayacak.
 
İstanbul'da 9-29 Haziran tarihleri arasında ikincisi düzenlenecek olan İstanbul Shopping Fest (İSF) çerçevesinde, 9 Haziran Cumartesi günü İstiklal ve Bağdat caddelerinde kortej yürüyüşü düzenlenecek.
 
Konuya ilişkin açıklamaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, İstanbul Shopping Fest Platform Başkanı Mehmet Büyükekşi, İstanbul Shopping Fest Eş Başkanları Mehmet T. Nane, Hakan Kodal ve Yılmaz Yılmaz'ın yanı sıra perakende sektörünün önde gelen temsilcilerinin de katılacağı etkinlikte Kent Orkestrası, Tiny People ve Zalinde gösteri gruplarının şovları, tahtabacaklar, jonglörler, palyaçolar ve kaykay show man'ler olmak üzere toplam 400 kişilik gösteri ekibi korteje renk katacak.
 
Alışverişle eğlenceyi bir arada sunan İSF kapsamında İstiklal Caddesi'nde 11.00-14.00 saatleri arasında, Bağdat Caddesi'nde 17.00-19.00 saatleri arasında düzenlenecek olan kortejde İSF'ye katılacak AVM ve markaların gerçekleştireceği aktiviteler de misafirlere farklı bir gün yaşatacak. Ayrıca etkinlikte İstiklal ve Bağdat Caddeleri'ndeki mağazalar, indirimler ve promosyonlar ile misafirlerini ağırlayacak.
 
İlk yılında İSF, BKM (Bankalararası Kart Merkezi) verilerine göre toplam alışveriş oranında yüzde 26, yabancı kart harcamasında ise yüzde 66 artış gösterdi. Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlayan festivalin ikincisi de; Kültür ve Turizm Bakanlığı ve İstanbul Valiliği himayesinde, İBB (İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Türkiye İhracatçılar Meclisi), İSTKA (İstanbul Kalkınma Ajansı) ve İTO (İstanbul Ticaret Odası)'nın desteğiyle, AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği), AMPD (Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği), ve BMD (Birleşmiş Markalar Derneği) koordinasyonunda, THY (Türk Hava Yolları) işbirliğiyle ve TÜRSAB (Türkiye Seyahat Acentaları Birliği), TUROB (Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği), TMD (Tescilli Markalar Derneği), TURYİD (Turizm Restaurant Yatırımcıları ve İşletmecileri Derneği), TAV (Tepe Akfen Havalimanları) ve ISG'nin (İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı) katkılarıyla gerçekleşecek.
 
Dünya 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bakan Kurum: “Dönüşümden korkmayın”
  • 04.04.2025 15:46

Bakan Kurum: “Dönüşümden korkmayın”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul’u depreme dayanıklı h ...

Rönesans Gayrimenkul gelirlerini 9,6 milyar TL’ye yükseltti
  • 26.02.2025 16:33

Rönesans Gayrimenkul gelirlerini 9,6 milyar TL’ye yükseltti

Rönesans Gayrimenkul Yatırım düzeltilmiş gelirlerini reel olarak yüzde 12 arttır ...

Kuzey Adalar Kartal’da satışlar başladı
  • 13.02.2025 15:07

Kuzey Adalar Kartal’da satışlar başladı

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı Emlak Konut GYO iştiraki Emla ...

Sabiha Gökçen Havalimanı 2025 hedefi 42 milyon yolcu
  • 27.12.2024 17:56

Sabiha Gökçen Havalimanı 2025 hedefi 42 milyon yolcu

Bu yılın 11 ayında 37,9 milyon yolcu ağırlayan Sabiha Gökçen Havalimanı 2025 yıl ...

Başakşehir’in yeni çekim merkezi V Metroway AVM
  • 26.12.2024 17:21

Başakşehir’in yeni çekim merkezi V Metroway AVM

İstanbul’da planlı kentleşmenin en başarılı örneklerinden olan Başakşehir’de yer ...

AVM Metrekare Verimlilik Endeksi kasımda arttı
  • 25.12.2024 10:57

AVM Metrekare Verimlilik Endeksi kasımda arttı

AVM Metrekare Verimlilik Endeksi, kasımda geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 4 ...

Öne Çıkanlar