maritbet girişmaritbet
İzmir’de Gökdelenler bölgesi yatırımcı bekliyor

İzmir’de Gökdelenler bölgesi yatırımcı bekliyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Konak Belediyesinin "gökdelenler bölgesi" olarak bilinen Alsancak Limanı ve Turan arasındaki alanın 1/1000 ölçekli uygulama imar planını onaylamasının ardından gözler dev şirketlere ve ünlü işadamlarına çevrildi

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Konak Belediyesinin "gökdelenler bölgesi" olarak bilinen Alsancak Limanı ve Turan arasındaki alanın 1/1000 ölçekli uygulama imar planını onaylamasının ardından gözler dev şirketlere ve ünlü işadamlarına çevrildi.

İş Bankası Gayrimenkul Ortaklığı, Vakıflar Bankası, Rönesans Yatırımcılık, Ahmet Zorlu, Özgörkey, Nail Özkardeş, Tariş, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Vadeli İşlemler Borsası, Hollandalı ve Kuveytli iki büyük yatırım şirketi gibi birçok yerli ve yabancı yatırımcının bölgeye gelmesi bekleniyor.

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, kentin büyük yatırımlarla buluşacağını söyledi. Tartan, tarihi bir kararın onaylandığını, yıllar içinde İzmir'in çehresinin değişeceğini, kentin büyük yatırımlarla buluşacağını söyledi.

Tartan, "Proje, Konak Belediyesi'nce sağlıklı, insana değer veren, çevreyi kollayan, yatırımcının haklarını hiçbir zaman gasp etmeyen değerlendirme anlayışıyla tamamlandı. Yeni kent planı İzmir'e çok ciddi katkılar sağlayacak, yatırımlar getirecek. İzmir, entegre bir hizmet alanına kavuşacak" dedi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz