maritbet girişmaritbet
Necmi Kadıoğlu: Yaptığımız her projeye tu kaka diyorlar!

Necmi Kadıoğlu: Yaptığımız her projeye tu kaka diyorlar!

Esenyurt Belediye Meclisi Nisan ayı ikinci toplantısında toplam 9 gündem maddesi görüşülürken, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu 2012 yılı bütçe ve faaliyet raporunu görsel olarak sundu

Dünden bugüne Esenyurt 'ta alt yapıdan eğitim yatırımlarına, sağlık faaliyetlerinden birçok hizmete kadar detayları ile anlatan Başkan Necmi Kadıoğlu kısa zamanda büyük işler yapıldığının altını çizdi.

Yatırım için bütçe gerekir
Başkan Kadıoğlu, faaliyetlerin sözle anlatılmasından farklı olarak, görsel sunulmasının yeni hizmet projeleri için daha yararlı olacağını söyledi.

Kadıoğlu, “Türkiye'nin en büyük 15'inci ilçesi olmak demek en verimli hizmetin ve en çok hizmeti sağlayan 15'inci büyük ilçe demektir. Yeni yatırımlar yapmak için bütçeyi artırmak ve imkân sağlamak gerekir. 2004 yılından bu yana bu düşünce ile çalışıyoruz. Yaptığımız bütçe ve ek bütçe ile birlikte yatırımlarımızın tamamı %55 oranındadır. Bu yatırım rakamı bir ilçe için olağanüstü bir yatırımdır” dedi. Başkan Kadıoğlu, mahalle mahalle yapılan sokak, cadde, sosyal tesis, parklar, eğitim ve ibadet alanları, sağlık tesisleri ve spor hizmetlerini sinevizyon eşliğinde anlattı. 

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun faaliyet raporu sunumu ardından, görüş bildirmek üzere CHP grup sözcüsü Hüseyin Özdemir ve BDP grup sözcüsü Arzu Moco da söz alarak, dünden bugüne değişen Esenyurt 'ta büyük değişim ve hizmetlerin olduğunu fakat kamuoyunda son günlerde imar sorunu ile anıldığını ifade ettiler.

2012 yılı yatırım %55, bütçe 350 milyon TL
AK Parti grubu adına Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Akboğa söz alarak Esenyurt Belediyesinin 2013 yılı tahmini bütçe rakamının, 350 milyon TL yatırım rakamının %55 olduğunu söyledi. Akboğa, “ Tamamen yatırıma yönelik çalışmalar ile belediyenin bütün kaynaklarını yatırıma ayırıyoruz” dedi.

Mustafa Akboğa ardından muhalefet meclis üyelerine cevap vermek üzere tekrar söz alan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt'ta bugüne kadar 13,974 ruhsat ve 45,250 yeni tapu verildiğini söyledi. 

2004 ile 2013 yılı arası verilen ruhsat, üretilen konut, sanayi ve ticari yapıların bilgilerini görsel bir tablo ile anlatan Başkan Kadıoğlu sözlerine devam etti. 

Başkan Kadıoğlu “Her projeye TU KAKA diyorlar”
Başkan Kadıoğlu “ 30 bin mağdur yaratıldı diye kamuoyunu yanıltarak kurumumuz üzerine atılan, yanlış beyanlar bulunmaktadır. Şifayen verilen bilgi ve beyanlar hukuk önünde bir manası yoktur, bu ülkede hukuk sistemi var ve bu sistem işliyor. Bu davranış sadece siyasi bir amaç uğruna vatandaşlarımızı yanıltmaya yöneliktir. Ne zaman hayırlı bir proje gerçekleştirmek istesek bazı düşünceler önüne geçip “Tu Kaka” diyorlar. Türkiye kamuoyunda ve TBBM'nde konuşuluyor. Tabi ki bu olayı sadece siyaset olması için ve yalan yanlış gündeme getirseniz herkes konuşur. İnsanların mağduriyetleri doğru bir şekilde dile getirilmelidir. Geçmiş yönetmin15 yıllık yanlışlarını toparlamaya çalışıyoruz ”dedi. Ayrıca Başkan Kadıoğlu, eski belediye yönetimi tarafındansağlık, eğitim ve sosyal alanlarda hiçbir proje yapılmamış olduğunu belirtti.

2012 yılı bütçe ve faaliyet raporunun olduğu 8'nci gündem maddesi oy çokluğu ile kabul edildi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstanbul'daki şiddetli rüzgar Fiyapı Esenyurt projesini vurdu!
  • 29.11.2021 16:33

İstanbul'daki şiddetli rüzgar Fiyapı Esenyurt projesini vurdu!

Megakent İstanbul şiddetli fırtınaya teslim oldu. Fiyapı'nın Esenyurt'da inşa et ...

İnnovia 2'den şok görüntüler! Fırtına nedeniyle cephe uçtu!
  • 29.11.2021 16:25

İnnovia 2'den şok görüntüler! Fırtına nedeniyle cephe uçtu!

İstanbul'da meydana gelen şiddetli fırtına sebebiyle İnnovia 2 projesindeki bir ...

Fırtına nedeniyle Şafak Residence'in çatısı uçtu!
  • 29.11.2021 16:14

Fırtına nedeniyle Şafak Residence'in çatısı uçtu!

İstanbul'da meydana gelen şiddetli fırtına nedeniyle Esenyurt-Haramidere bölgesi ...

Esenyurt'ta çatlakların oluştuğu bina ve yollar havadan görüntülendi
  • 27.04.2019 11:49

Esenyurt'ta çatlakların oluştuğu bina ve yollar havadan görüntülendi

Esenyurt'ta yolda ve bir binada oluşan çatlaklar nedeniyle tehlike altında olan ...

Necmi Kadıoğlu, City Center Esenyurt'u anlatıyor!
  • 21.05.2013 14:44

Necmi Kadıoğlu, City Center Esenyurt'u anlatıyor!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, City Center Esenyurt projesinin detayl ...

Makromtek görücüye çıktı
  • 24.03.2012 11:19

Makromtek görücüye çıktı

Makrom Yapı yeni projesi Makromtek'in lansmanıyla beraber 40. yılda gerçekleştir ...