maritbet girişmaritbet
Sancaktepe ateş pahası haline geldi

Sancaktepe ateş pahası haline geldi

Anadolu Yakası'nın gelişim potansiyeli taşıyan bölgelerinden Sancaktepe, markalı konut projelerinin yanı sıra metro bağlantısı gibi altyapı projeleriyle de yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Anadolu Yakası'nın yıldızı parlayan bölgeleri arasında gelen Sancaktepe, markalıkonut projelerinin yanı sıra son dönemde ulaşım ve altyapı alanında yapılan yatırımlarla da dikkat çekiyor. Üsküdar'dan başlayıp Şile'ye kadar uzanması planlanan metro bağlantısının Sancaktepe üzerinden geçmesi bölgeye yatırım yapacaklar için bir avantaj oluşturuyor. Bunun yanı sıra 3. köprüyü 2. köprüye bağlayacak bir bağlantı yolunun da Sancaktepe'den geçecek olması da bölgenin orta ve uzun vadedeki avantajlarıarasında geliyor.

Büyük inşaat şirketlerinin Sancaktepe'de gerçekleştirdikleri markalı konut projelerinde fiyatlar 87 bin TL'den başlayarak 2.3 milyon TL'ye kadar çıkıyor. Projelerin en büyük özelliği ise fiyat aralığından da anlaşılacağı gibi her kesime hitap etmesi. stüdyo dairelerden lüks penthouse daireler kadar çok sayıda projenin yer aldığı Sancaktepe'nin şimdilik tek eksiği ise bölgede yaşayanları buluşturacak alışveriş merkezi ve sosyal alanlar. Bu da projelerin içinde yer alan sosyal tesislerle destekleniyor. Orta vadede bölgede tamamlanacak altyapı yatırımları ile Sancaktepe Anadolu Yakası'nın gelişmiş bölgelerinden biri haline geleceğe benziyor. 

PHUKET ADASI'NIN BENZERİNİ YAPTI
Sinpaş GYO'nun Phuket Adası Laguna Bölgesi'ndeki doğal lagünlerden esinlenerek yaptığı Lagün projesinde erken teslimat başladı. Satışları tamamlanmak üzere olan proje toplam 178 bin metrekarelik alanda 4 etap ve 515 konuttanoluşuyor. Projede ters bahçe ev, bahçeli ev ve müstakil villa seçenekleri bulunuyor. Her biri ismini bir göl çiçeğinden alan Mimoza, Lotus, İris ev Lilyum evlerinin büyüklükleri 209 m2 ile 749 metrekare arasında değişiyor. Projedeki daire fiyatlarıise 501 bin 900 TL'den başlayıp 2 milyon 315 bin 250 TL'ye kadar çıkıyor. 
Fiyat aralığı 501 bin 900 2 milyon 315 bin 250 TL

Garage İnşaat'ın Sancaktepe'de yaptığı Garage Simplicity projesinde konutlarınteslimleri Ocak 2011'de yapıldı. 4 katlı 7 blok şeklinde inşa edilen proje 252konuttan meydana geliyor. Az katlı bloklarda oluşan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks daire seçenekleri bulunuyor. Projedeki konutların fiyatları ise 180 bin TL ile 582 bin TL arasında farklılık gösteriyor. Garage Simplicity'de çocuk oyun alanları, yarı olimpik açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, özel peyzaj uygulamalarıyla tasarlanmış dinlenme alanları, sauna, buhar odası ve fitness merkezi bulunuyor. 
Fiyat aralığı 275 bin TL 420 bin TL.

  • Etiketler:

Yorum Yaz