maritbet girişmaritbet
Silver Spirit kruvaziyeri İstanbul’dan geçti!

Silver Spirit kruvaziyeri İstanbul’dan geçti!

Dünyanın en lüks gemilerinden, 6 yıldızlı Silver Spirit İstanbul’a geldi. Butik otel görünümündeki gemide, her birinde veranda bulunan 270 süit var

Dünyanın en lüks gemilerinden, 6 yıldızlı Silver Spirit İstanbul'a geldi. Butik otel görünümündeki gemide, her birinde veranda bulunan 270 süit var. Her süite özel uşaklar hizmet ediyor. Gemide altı restoran, bir tiyatro, kütüphane, SPA, bir yüzme havuzu ve üç jakuzi bulunuyor.

Herkese ismiyle hitap ediliyor

Silver Spirit'in 6 yıldız sahibi olmasının nedeni kişiye özel hizmetler. 500 personelin görev yaptığı gemide müşterilere ismiyle hitap ediliyor ve her türlü özel talep yerine getiriliyor. Yatak odalarında 11 seçenekli yastık mönüsü var. Banyoda kullanılan şampuanların markası  ise Bvlgari ve Salvatore Ferragamo.

Turlar 5-60 bin dolar arası

1930'ların Art Deco stilinde tasarlanmış süitlerin 150 metrekare olanları var. Kişi başı tur ücretleri haftalık 5 bin dolardan 60 bin dolarak kadar çıkıyor. 22 farklı ülkeden 540 yolcusuyla iki gün İstanbul'da kalan gemi dün bir sonraki durağı Yalta, Ukrayna'ya doğru yola çıktı.

Hürriyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Silver Spirit kruvaziyeri İstanbul’dan geçti!
  • 19.06.2012 08:44

Silver Spirit kruvaziyeri İstanbul’dan geçti!

Dünyanın en lüks gemilerinden, 6 yıldızlı Silver Spirit İstanbul’a geldi. Butik ...