maritbet girişmaritbet
Sinpaş 1.2 milyar dolar yatırımla Antep'e Antepia getiriyor

Sinpaş 1.2 milyar dolar yatırımla Antep'e Antepia getiriyor

Sinpaş ve Paralel Yapı, GAP'tan sonra bölgenin en büyük yatırımı Antepia Projesi'ne start verdi. Projede üniversite ve hastanenin yanı sıra dünyanın en büyük biyolojik göleti bulunacak

 

SİNPAŞ 1.2 milyar dolarlık yatırımla Güneydoğu Anadolu bölgesinin GAP'tan sonra en büyük yatırım imza atıyor. Nakiboğlu Ailesi'ne ait Paralel Yapı ile birlikte hayata geçirilecek olan Antepia Projesi, bölgenin en büyük ve ilk temalı projesi olacak. 560 bin metrekare alana kurulacak Antepia'da 3 bin 470 konut bulunacak. 5 etap halinde satılacak projedeki konut fiyatları ise 156 bin 700 TL ile 1 milyon 812 bin 900TL arasında olacak.
 
TANITIM YAPMADAN %45'İNİ SATTI
Sinpaş Yapı Genel Müdürü Ahmet Çelik, proje tanıtıma çıkmadan ilk etaptaki 470 konutun yüzde 45'nin satıldığını ve Suriyelilerin de projeye ilgi gösterdiğini söyledi. Çelik ilk etabın Mart 2013'te teslim edileceğini de sözlerine ekledi. Parelel Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakiboğlu da 'Antepia projemizin tasarım, yönetim koordinasyonu ve satış-pazarlama çalışmalarını Sinpaş Yapı üstlenirken, projenin yapımının finansmanını ise Paralel Yapı olarak biz üstleneceğiz' diye konuştu.

Arsa fiyatları %728 fırladı
BÖLGEDE en çok tercih edilen yatırım aracının gayrimenkul olduğunu vurgulayan Çelik, 'Ayrıca bölgede lüks konut için büyük talep var. Önümüzdeki yıllar içinde Antepia'nın büyük bir değer artışı elde edeceğine kesin gözüyle bakıyoruz. Bunu son iki yıldaki arazi fiyatlarındaki artıştan da net bir şekilde görebiliriz. Projemizin bulunduğu bölge olan Kızılhisar'da, konut arsaları son iki yılda ortalama yüzde 728 arttı' diye konuştu.

Güneydoğu'yu golf ve tenisle tanıştıracak
ZİRVE Üniversitesi ve Güneydoğu Bölgesi'ne hitap edecek araştırma ve uygulama hastanesi ile 1 milyon metrekare alana yayılan Antepia projesi ilkleriyle de dikkat çekiyor. Toplam 75 bin metrekare ile hiçbir kimyasal olmadan kendi kendini temizleyen dünyanın en büyük biyolojik göletinin yer aldığı projede, bölgede bir ilk özelliği taşıyan golf sahası ve yelken kulübünün yanında, tenis kortları, otel, Agora Meydanı, amfi tiyatro ve deniz feneri konsepti ile tasarlanan Fener Cafe Gazianteplilere yeni bir yaşam tazı sunacak.

Kaynak: Şenay BÜYÜKKÖŞDERE / Akşam
 

Antepia iletişim bilgileri
Web: www.antepia.com.tr
Tel: 0342 444 19 74


 
  • Etiketler:

Yorum Yaz