maritbet girişmaritbet
Timsah Arena dünya vitrininde

Timsah Arena dünya vitrininde

Avrupa'nın en büyük emlak ve gayrimenkul fuarında stand alan Büyükşehir Belediyesi şehir merkezinin ışıklandırılmış dev maketi ile Timsah Arena projesini vitrine çıkardı


 

Kaynak: Olay

Avrupa'nın en büyük emlak ve gayrimenkul fuarında stand alan Büyükşehir Belediyesi şehir merkezinin ışıklandırılmış dev maketi ile Timsah Arena projesini vitrine çıkardı.

Büyükşehir Belediyesi, şehrin tarihi ve kültürel ziynetleri ile yeni projelerini Avrupa'nın en büyük emlak ve gayrimenkul fuarı olan Expo Real 2010'da dünyaya tanıtıyor. Almanya'nın Münih şehrinde 3 gün sürecek olana fuarda, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin 80 metrekarelik standı ilgi görüyor. Türkiye'den fuara katılan tek belediye olan Büyükşehir Belediyesi`nin standında yer alan tarihi şehir merkezinin ışıklandırılmış dev maketi ile yeni stadyum projesi Timsah Arena'nın maketi ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor.

Fuarda Timsah Arena'nın yanı sıra tarihi çarşı ve hanlar bölgesinde uygulanan projeler, Arkeopark Projesi, Gökdere Vadisi Eğlence Parkı ile başta Mudanya sahil düzenlemesi ve Sıcaksu olmak şehirde uygulanması planlanan kentsel dönüşüm projeleri sergilendi.
 
Münih'te 64 bin metrekarelik Messe München fuar alanında 73 ülkeden 14 bin 750 firma temsilcisi, bin 580 sergici ve 35 binin üzerinde katılımcıyla bu yıl 13.'sü gerçekleştirilen Expo Real 2010'u bine yakın gazeteci takip ediyor. Katılımcıların yüzde 86'sını yatırımcıların oluşturulduğu fuarda, ayrıca proje geliştiriciler, finans sektörü temsilcileri, mimarlar, plancılar ve şehir yöneticileri yer alıyor.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz