maritbet girişmaritbet
Trakya Et Dünyası hizmete girdi!

Trakya Et Dünyası hizmete girdi!

Organik et üretimini geliştirmek amacıyla harekete geçen Haliç Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümü mezunu Levent Tetik ile Cambridge Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu Caner Yavaş, ‘Trakya Et Dünyası’ restoranını hizmete açarak girişimciliğe adım attı

Cambridge'de ekonomi okudu, Organik et üretimini geliştirmek amacıyla harekete geçen Haliç Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümü mezunu Levent Tetik ile Cambridge Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu Caner Yavaş, ‘Trakya Et Dünyası' restoranını hizmete açarak girişimciliğe adım attı.

Türk halkının damak tadına uygun bir et üretmeyi amaç edindiklerini söyleyen Caner Yavaş, “Türkiye'de büyükbaş hayvancılıkta suni yem kullanımı son derece yaygın. Biz hayvanlarımızı organik besinlerle yeni doğal ortamlarında yetiştiriyoruz” dedi. Levent Tetik ise hedeflerinin, tüm Türkiye'yi ‘Trakya Et' ile tanıştırmak ve markalaşmak olduğunu ifade etti. Her çeşit et ürününün satıldığı restoranda müşterilerine yemek istedikleri eti seçme ayrıcalığı tanıyor.

Hürriyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Trakya Et Dünyası hizmete girdi!
  • 17.06.2012 09:15

Trakya Et Dünyası hizmete girdi!

Organik et üretimini geliştirmek amacıyla harekete geçen Haliç Üniversitesi Endü ...