maritbet girişmaritbet
Zirve Park Ferhat Göçer’i ağırladı!

Zirve Park Ferhat Göçer’i ağırladı!

Görkemli manzarasıyla ziyaretçilerine şehir ışıkları altında muhteşem bir yemek keyfi sunan Zirve Park'ın konuğu ünlü sanatçı Ferhat Göçer oldu

Görkemli manzarasıyla ziyaretçilerine şehir ışıkları altında muhteşem bir yemek keyfi sunan Zirve Park'ın konuğu ünlü sanatçı Ferhat Göçer oldu.

Şahinbey Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde düzenlenen Ferhat Göçer konserinin zirvesi Zirve Parkta yapıldı. 

Konserden sonra Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve yanındaki yöneticilerle beraber Zirve Parkta  yemeğe katılan ünlü sanatçı Ferhat Göçer, Gaziantep mutfağına hayran kaldı. Gaziantep'e övgüler yağdıran ünlü Sanatçı Ferhat Göçer, ''Gaziantep mutfağı inanılmaz zengin ve lezzetli. Her geçen gün de bu lezzetler tüm Dünya'ya yayılıyor. Bugün muhteşem manzarası ve eşiz lezzetlerin sunulduğu Zirve Park'tayız. İnanılmaz bir mekân. Gaziantep'in yanında Zirve Park'a da hayran kaldım. Her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ve her şey mükemmel'' dedi.

LEZZET DAĞITIYOR

Muhteşem manzarasıyla konuklarını üstün bir şekilde ağılayan Zirve Park, sunduğu birbirinden eşsiz lezzetlerle de adeta lezzet dağıtıyor. Kentin gürültüsünden ve koşuşturmasından uzak, doğa ile iç içe muhteşem bir manzarayı tercih edenlerin adresi olan Zirve Park, tertemiz kır havasının hakim olduğu ender mekanlardan biri. Şık dekorasyonu ve mükemmel tatlarıyla ön plana çıkan Zirve Park konuklarına unutulmaz bir yemek fırsatı sunuyor.

UNUTULMAZ ANLARIN ADRESİ

Ziyaretçilere şehir ışıkları altında harika gece yaşattıklarını belirten Zirve Park Genel Müdürü Hayri Yazman, ''Zirve Park olarak amacımız yemek çeşidimiz ve manzaramızla müşterilerimize unutulmaz anlar yaşatmaktı. Ve bugün ne kadar doğru bir karar aldığımızı bir kez daha görebiliyoruz. Açıldığımız günden beri bu amacımız ve üstün hizmetimizden asla taviz vermedik. Birçok ünlüyü misafir ettik. Hepsi de hem manzaramıza hem de mutfağımıza hayran kaldılar. Onların memnuniyeti bizim memnuniyetimiz demektir. Bu gece de ünlü şarkıcı Ferhat Göçer'i ağırladık. Kendisi yemeklerimize hayran kaldı. Böyle bir yerde böyle bir mekânın açılmasının kendisini şaşırttığını belirtti. Bu bizim için sevindirici bir durum. Zirve Park, bundan sonra da zirvedekileri en iyi şeklide ağırlamaya devam edecek'' dedi.

Haberler.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Zirvepark Konya'da satışlar başladı
  • 20.12.2013 09:40

Zirvepark Konya'da satışlar başladı

Satışların başladığı Zirvepark Konya projesinde 2+1 daire fiyatları 111 bin 150 ...

Zirve Park Ferhat Göçer’i ağırladı!
  • 22.05.2012 13:21

Zirve Park Ferhat Göçer’i ağırladı!

Görkemli manzarasıyla ziyaretçilerine şehir ışıkları altında muhteşem bir yemek ...