maritbet girişmaritbet
Kayseri'de kiralık konut sıkıntısı yok

Kayseri'de kiralık konut sıkıntısı yok

Kayseri Emlakçılar Odası Başkanı Kazım Temel, Kayseri'de geçmiş yıllara göre kiralanan konut sayısında artış olduğunu belirtti

Kayseri Emlakçılar Odası Başkanı Kazım Temel, Kayseri'de geçmiş yıllara göre kiralanan konut sayısında artış olduğunu belirtti. Temel, bu artışa karşın kiralık konut sıkıntısının olmadığı ve kira fiyatlarında da değişiklik olmadığını ifade etti.

Kazım Temel, Kayseri'de açılan Üniversite sayısı ve bununla birlikte sanayinin gelişmesi, özellikle hizmet sektöründeki işyeri sayısının arttığını belirtti. Bu artışın konutlara olan talebi artırdığına işaret eden Temel, "Kiralanan konut sayısı geçmiş yıllara göre arttı. Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte bu artış daha da fazla olacak. Ancak artışla birlikte kiralık konut sayısında azalma olduğu düşüncesi yanlış. Ciddi sayıda konut var. Sadece ev kiralama talepleri şehir merkezi olmasını isteyen kiracı sayısı fazla. " dedi.

Kazım Temel, Kayseri şehir merkezinde kiralık ev fiyatlarının 500 ila 800 lira arasında değiştiğini, şehir dışındaki konutların ise 200 ila 300 lira arasında kiralanabileceğine belirtti.

  • Etiketler:

Yorum Yaz