maritbet girişmaritbet
Kiracının uyanıklığı

Kiracının uyanıklığı

Ev sahipleri bu haber size göre… Bir ev sahibi, mahkemelik olduğu kiracısının başka yerlerde de aynı yöntemi uyguladığını mahkemeye sundu. İşte o yöntem…

 
 

Kayseri'de, bir ev sahibi, mahkemelik olduğu kiracısının başka yerlerde de aynı yöntemi uyguladığını ileri sürerek, "Ev sahipleri ile mahkemelik oluyor ve mahkeme sonuçlanana kadar evde bedava oturuyor. Biz de aynı durumdayız ve bizi sıkıntıya soktu" dedi.

Fuzuli Caddesi'nde bulunan evini, kendisini bir firmanın sahibi olarak tanıtan Ü.T.'ye Nisan ayında kiraladığını söyleyen Alaettin Şükrü Hastürk, "İlk bir ay kirayı zamanında verdi. Daha sonra bina aidatını benim ödemem gerektiğini yoksa kirayı ödemeyeceğini söyledi. Bu nedenle de ödemeleri erteleyeceğini söyledi" dedi. Hastürk, aylarca kirayı ödemeyen Ü.T.'nin telefonlara da cevap vermediğini belirterek, "Ekim ayında evi boşaltması için dava atçım. Mahkeme 14 Aralık'a kadar kendisine tahliye için gün verdi ancak evden çıkmamak için direniyor" diye konuştu.
Kiracısından toplam 3 bin 600 TL alacağının bulunduğunu ileri süren Hastürk, "Ü.T.'nin geçmişini kendi çapımda araştırdım. Geçmişte oturduğu evlerin sahipleri ile konuştum. Ü.T.'nin daha önce de oturduğu evlerde, ev sahibi ile mahkemelik olduğunu, mahkeme sonuçlanana kadar da evlerden çıkmadığını öğrendim. Ü.T.'nin bu uyanıklılığı bizi büyük bir sıkıntıya soktu" ifadesinde bulundu.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz