maritbet girişmaritbet
1071 Kadıköy Projesi - Usta İnşaat

1071 Kadıköy Projesi - Usta İnşaat

Usta İnşaat tarafından İstanbul Anadolu'nun Fikirtepe bölgesinde hayata geçirilen 1071 Kadıköy projesi, modern mimarisi ve sunduğu olanakları ile dikkat çekiyor. Projenin özellikleri, ödeme seçenekleri ve avantajları hakkında detayları bu makalede bulabilirsiniz.

PROJE öZELLIKLERI


1071 Kadıköy projesi, 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri ile her ihtiyaca uygun konutlar sunmaktadır. Ayrıca proje içerisinde yeşil alanlar, yürüyüş yolları, açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness merkezi gibi sosyal donatılar da bulunmaktadır. Güvenlik sistemleri ve otopark gibi olanaklar da mevcuttur.

öDEME SEçENEKLERI


1071 Kadıköy projesinde peşin ödeme seçeneği ile cazip indirimler ve uygun fiyatlar sunulmaktadır. Ayrıca banka kredisi kullanarak daire sahibi olma imkanı da bulunmaktadır. Usta İnşaat, müşterilerine özel ödeme planları sunarak kolay bir şekilde konut sahibi olmalarını sağlamaktadır.

AVANTAJLARı


1071 Kadıköy projesi, merkezi konumu ve modern yaşam standartları ile avantajlar sunmaktadır. Bölgedeki alışveriş merkezlerine, eğitim kurumlarına ve sağlık merkezlerine kolay erişim imkanı sağlar. Ayrıca proje, yatırım potansiyeli yüksek bir bölgede yer alarak gelecekte değer kazanma potansiyeline sahiptir.

  • Etiketler:

Yorum Yaz