maritbet girişmaritbet
Adana Seyhan Tekar Mavi Projesi | Adiva Yapı

Adana Seyhan Tekar Mavi Projesi | Adiva Yapı

Adana Seyhan bölgesinde bulunan Tekar Mavi projesi, Adiva Yapı tarafından inşa edilen modern ve konforlu konutlardan oluşmaktadır. Projede sunulan ödeme seçenekleri ve avantajlar hakkında detaylı bilgi almak için yazımızı okumaya devam edin.

PROJE OZELLIKLERI


- Proje Özellikleri


- Tekar Mavi projesinde modern mimari tasarıma sahip, geniş ve ferah daireler bulunmaktadır. Her detayın titizlikle düşünüldüğü projede yüzme havuzu, fitness merkezi, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar da yer almaktadır. Ayrıca, 24 saat güvenlik ve açık otopark gibi olanaklar da mevcuttur.

öDEME SEçENEKLERI


- Ödeme Seçenekleri


- Tekar Mavi projesinde peşin ödeme, banka kredisi veya firma bünyesinde uygun faiz oranlarıyla taksitli ödeme seçenekleri sunulmaktadır. Böylece, projeden ev sahibi olmak isteyenler için farklı ödeme planları mevcuttur.

AVANTAJLARı


- Avantajları


- Tekar Mavi projesinin en büyük avantajı, modern konut standartlarını karşılayan konforlu dairelerin uygun fiyatlarla sunulmasıdır. Ayrıca, merkezi konumu sayesinde alışveriş merkezlerine, okullara ve hastanelere kolay erişim imkanı sağlamaktadır. Hem kendi yaşamınız hem de yatırım için ideal bir seçenektir.

  • Etiketler:

Yorum Yaz