maritbet girişmaritbet
Ağaoğlu Maslak 1453'te Bilfen okul açacak!

Ağaoğlu Maslak 1453'te Bilfen okul açacak!

Bugün kamuoyunda adından en çok söz ettiren gayrimenkul projesi kuşkusuz Maslak 1453. Ağaoğlu'nun en çok önem verdiği projesi olan Maslak 1453 için son dönemde etkili pazarlama stratejisi geliştirildi

 

Ağaoğlu'ndan yapılan açıklamalara göre de kısa sürede 2 bin konut ve 1.5 milyar lirayı bulan önemli satış rakamlarına ulaşıldı. 
 
Gerçi Maslak'ta komşu olduğu ve reklamlarında özellikle vurguladığı ormanlarda 'ağaç katliamı' yaptığına ilişkin de önemli iddialar özellikle sosyal medyada önemli yer tuttu. 
 
Projeleriyle çevre ödülü aldıklarını ifade eden Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, tek bir ağaç kesmediklerinin altını ısrarla çiziyor. Yine de bu konu kamuoyunda daha çok konuşulmaya devam edecek gibi görünüyor. Fatih ve Park Orman yanında 325 dönüm arazi üzerinde yükselen projede 4 bin 789'u konut, kalanı ticari ünite olmak üzere 5 bin 341 bağımsız bölüm inşa edilecek. 
 
Bu yönü ile 20 binin üzerinde sakininin olması planlanan projede önemli bir ön anlaşma da yapılmış. Son dönemin en hızlı büyüyen eğitim kurumlarından Bilfen, Maslak 1453'de bir okul açacak. 
 
Bilfen, çok sayıdaki talipli arasından sıyrılarak bölgenin önemli ihtiyaçlarından biri olan özel okul konusunda yöre insanına Maslak 1453'ten yanıt vermeye hazırlanıyor. 
 
Ekonomist

Yorum Yaz