maritbet girişmaritbet
Agena Park: Esenyurt'ta Modern Bir Yaşam Alanı

Agena Park: Esenyurt'ta Modern Bir Yaşam Alanı

Kumuşoğlu İnşaat tarafından İstanbul Avrupa / Esenyurt bölgesinde hayata geçirilen Agena Park projesi, modern mimarisi ve sunduğu olanaklarla dikkat çekiyor. İşte projenin özellikleri, ödeme seçenekleri ve avantajları!

PROJE öZELLIKLERI


- Agena Park, 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleriyle konut alıcılarına geniş bir yelpaze sunmaktadır.


- Proje, açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness merkezi, sauna, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılarla konforlu bir yaşam sunmaktadır.


- Modern ve şık tasarımıyla dikkat çeken Agena Park, konut sahiplerine konforlu ve prestijli bir yaşam imkanı sunmaktadır.

öDEME SEçENEKLERI


- Agena Park projesinde konut sahibi olmak isteyenler için uygun ödeme seçenekleri sunulmaktadır. Peşinat ve vadeli ödeme seçenekleriyle konut sahibi olmak artık daha kolay!


- Banka kredisi kullanarak daire sahibi olmak isteyenler için özel avantajlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

AVANTAJLARı


- Esenyurt'un hızla gelişen ve değer kazanan bölgesinde yer alan Agena Park projesi, yatırım potansiyeli yüksek bir konut projesidir.


- Modern mimarisi, geniş sosyal donatıları ve konforlu yaşam alanlarıyla Agena Park, yaşam standartlarını yükselten bir proje olma özelliğine sahiptir.


- Ulaşım kolaylığı, alışveriş ve eğlence merkezlerine yakınlığıyla Agena Park, konut sahiplerine ayrıcalıklı bir yaşam sunmaktadır.

  • Etiketler:

Yorum Yaz