maritbet girişmaritbet
Ankara Çankaya'da Yükselen West Gate Residence Projesi

Ankara Çankaya'da Yükselen West Gate Residence Projesi

Doğukan Yapı tarafından hayata geçirilen West Gate Residence projesi, Ankara Çankaya'da modern yaşamın kapılarını aralıyor. Hem konforlu hem de şık yaşam alanlarıyla dikkat çeken proje, yatırımcılar için de avantajlar sunuyor.

PROJE öZELLIKLERI


West Gate Residence projesi 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleriyle farklı ihtiyaçlara ve bütçelere hitap ediyor. Ayrıca, proje içerisinde yüzme havuzu, fitness merkezi, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar da bulunmaktadır. Modern mimarisi ve kullanışlı daire planlarıyla dikkat çeken proje, konforlu ve huzurlu bir yaşam sunmaktadır.

öDEME SEçENEKLERI


West Gate Residence projesinde peşin ödeme seçeneğinin yanı sıra, banka kredisi ile de ödeme imkanı sunulmaktadır. Ayrıca, projede cazip ödeme planları ve vade fırsatları da bulunmaktadır.

AVANTAJLARı


Ankara'nın gözde bölgesi Çankaya'da yer alan West Gate Residence projesi, hem yatırım hem de yaşam için ideal bir konumdadır. Proje, şehrin merkezi noktalarına yakınlığıyla da dikkat çekmektedir. Ayrıca, modern yaşam standartlarına uygun olarak tasarlanmış olan proje, çevresindeki alışveriş ve eğlence mekanlarına kolay erişim imkanı sağlamaktadır.

  • Etiketler:

Yorum Yaz