maritbet girişmaritbet
Ankara Çayyolu Smart Town Projesi: Konfor ve Modern Yaşamın Buluştuğu Adres

Ankara Çayyolu Smart Town Projesi: Konfor ve Modern Yaşamın Buluştuğu Adres

Ünsal Group'un Ankara Çayyolu bölgesinde hayata geçirdiği Smart Town projesiyle konfor, modernlik ve kalite bir araya geliyor. Detaylar ve avantajlar için hemen tıklayın!

PROJE OZELLIKLERI


Smart Town projesi, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri ile farklı yaşam tarzlarına hitap ediyor. Konutlar modern tasarımı, yüksek kaliteli malzemeleri ve kullanışlı planları ile dikkat çekiyor. Ayrıca, projenin içerisinde açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness merkezi, çocuk oyun alanları ve dinlenme alanları gibi sosyal olanaklar da bulunuyor.

öDEME SEçENEKLERI


Smart Town projesinde peşinatsız ve vade farksız ödeme seçenekleri ile ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Ayrıca banka kredisi kullanarak daire sahibi olmak isteyenler için uygun ödeme koşulları ve avantajlı faiz oranları mevcut.

AVANTAJLAR


Ankara'nın yeni gelişim alanlarından biri olan Çayyolu bölgesinde konumlanan Smart Town projesi, şehir merkezine yakınlığı ve hızla gelişen altyapısıyla yatırım değeri yüksek bir tercih sunuyor. Ayrıca, modern yaşam standartlarına uygun konutlar ve geniş sosyal olanaklar sayesinde hem konforlu bir yaşam hem de yatırım potansiyeli sunuyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz