maritbet girişmaritbet
Ankara Lotus Çayyolu'nda 735 bin TL'ye!

Ankara Lotus Çayyolu'nda 735 bin TL'ye!

Lotus Çayyolu; iki farklı tipinde kat bahçeleri, teras ve çiçeklikleri sayesinde herkesin özlemi olan doğayı evin içine kadar taşıyor, her katında dilediğiniz gibi yaşama olanağı sunuyor. Zemine kadar uzanan ferah pencere sistemi; salondan odalarına kadar Lotus Çayyolu’nun her köşesini hem gün ışığıyla hem de yıldızların ışıltısıyla dolduracak

 

Lotus Çayyolu, Ankara Çayyolu'nda hayata geçiriliyor. Önümüzdeki günlerde daire teslimlerinin yapılacağı Lotus Çayyolu, 171 konuttan meydana geliyor. 30 bin metrekare arsa üzerine kurulan Lotus Çayyolu, 10 blok halinde yükseliyor.
 
Konut fiyatlarının 735 bin TL ile 845 bin TL arasında değiştiği Lotus Çayyolu'nda peşin alımlarda yüzde 5 indirim uygulanıyor. Şehrin karmaşasından arınmış, göleti, ağaçları, çiçekleri ve taşları sayesinde doğa ile işbirliği içinde olan, içe dönük nizami konumlandırılışı ile sessizliği paylaşan,dışa dönük cephelerinde yaşamın hareketini kucaklayan, her katına ve her yapısına aynı değeri veren,güvenin, huzurun, teknolojinin yer aldığı her santimde, konforu mutluluk ve huzurla yaşayabileceğiniz bir proje; Lotus Çayyolu.
 
Lotus Çayyolu; iki farklı tipinde kat bahçeleri, teras ve çiçeklikleri sayesinde herkesin özlemi olan doğayı evin içine kadar taşıyor, her katında dilediğiniz gibi yaşama olanağı sunuyor. Zemine kadar uzanan ferah pencere sistemi; salondan odalarına kadar Lotus Çayyolu'nun her köşesini hem gün ışığıyla hem de yıldızların ışıltısıyla dolduracak.
 
Seçkin markaların sanat eseri güzelliğindeki seramik ve vitrifi yeleri, önemli tasarımcıların imzasına sahip banyo-mutfak mobilyaları ve armatürler ile eviniz daha da güzel görünecek.Yeşiller arasına gizlenmiş çiçekler,yürüyüş yolu boyunca gece-gündüz ayrı ışıldayan su... Geçmişin ve bugünün güzelliklerini içinize çekerek evinize giderken Lotus Çayyolu daima “hayat güzel” diye fısıldayacak.
 
Lotus Çayyolu İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0312 240 80 90
 
Zeynep Karabağ/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Lotus Çayyolu'nda fiyatlar 735 bin TL'den başlıyor!
  • 17.11.2012 09:38

Lotus Çayyolu'nda fiyatlar 735 bin TL'den başlıyor!

Konut fiyatlarının 735 bin lira ile 80 bin lira arasında değiştiği Lotus Çayyolu ...

Ankara, gayrimenkul sektöründe konut projelerinin gözdesi haline geldi!
  • 23.09.2012 14:19

Ankara, gayrimenkul sektöründe konut projelerinin gözdesi haline geldi!

Ankara, inşa edilen konut projeleriyle birlikte gayrimenkul sektörünün gözdesi h ...

Ankara Lotus Çayyolu'nda 735 bin TL'ye!
  • 06.09.2012 14:18

Ankara Lotus Çayyolu'nda 735 bin TL'ye!

Lotus Çayyolu; iki farklı tipinde kat bahçeleri, teras ve çiçeklikleri sayesinde ...

Lotus Çayyolu Ankara’da 500 bin TL’ye!
  • 18.10.2010 16:32

Lotus Çayyolu Ankara’da 500 bin TL’ye!

Özçelik, İmaj ve Tan ortaklığı tarafından Ankara Çayyolu’nda inşa edilen Lotus Ç ...