maritbet girişmaritbet
Antalya Lux Yapı Göksu Mahallesi’nde 3 bin rezidans yapıyor!

Antalya Lux Yapı Göksu Mahallesi’nde 3 bin rezidans yapıyor!

2012 yılı içerisinde Lux Yapı A.Ş olarak Göksu Mahallesinde toplam 10 etaptan oluşan 3 bin rezidans konut projelendirdi

İnşaat ve emlak sektörünün deneyimli isimleri tarafından kurulan ve bugüne kadar bir çok önemli projeye imza atan Lux Yapı A.Ş. kurumsallaşma yolunda attığı adımlarla da sektörün tescilli markası olmayı başardı

Göksu, Antalya'nın odağına taşınıyor

2012 yılı içerisinde Lux Yapı A.Ş olarak Göksu Mahallesinde toplam 10 etaptan oluşan 3 bin rezidans konut projelendirdiklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sakızoğlu, "Projelerimizi bölge halkı başta olmak üzere tüm Antalyalılar ve Yerel Yönetimler desteklemekte ve sahip çıkmakta. Bu durum da bizim için ayrı bir gururdur. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiğimiz proje açılışımıza Antalya Vali Vekilimiz Turan Eren, Antalya Milletvekili Menderes Türel, Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü başta olmak üzere tüm yerel yöneticiler katılarak projelerimize sahip çıktıklarını bir kez daha gösterdiler" dedi.

Lux Yapı'nın Göksu Mahallesi'nde başlatmış olduğu konut yatırımlarının bölgeyi Antalya'nın odak noktası haline getirdiğini söyleyen Sakızoğlu, "Bölgeye girmek isteyen bir çok yatırımcı var. Ancak Lux Yapı A.Ş olarak bölge halkı ile bir aile olarak kucaklaşmamız bizi bölgenin tek mimarı haline getirmiştir. 10 etaplık projelerimizin 1.Etabı Su Ada Konutları, 2.Etabı İnci Ada Konutları, 3.Etabı Mercan Ada Konutları ve 4. Etabı Anemon Park Konutlarının alt yapı ve üst yapı çalışmaları tamamlanmış olup inşaat safhası hızla ilerlemektedir" diye konuştu.

Çok ciddi yatırımlar yaparak başladıkları projelerin Göksu Mahallesi'ni Antalya'nın göz bebeği bir yaşam merkezi haline getireceğini savunan Sakızoğlu, "Konum olarak çok özel bir noktada bulunan Göksu Mahallesi, şehir merkezine, havalimanına, şehirlerarası çevre yoluna, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ve belediye, gibi hizmet binaları ile AVM'lere çok yakın ama aynı zamanda yerleşim alanın karmaşasından uzak doğal bir ortam" diye konuştu. Sosyal sorumluluk Göksu'nun çehresini değiştirmenin yanı sıra mahallede kültürel ve manevi değerlere de sahip çıkmaya çalıştıklarını belirten Osman Sakızoğlu, yapımını bitirdikleri Göksu Mahallesi Muhtarlık Hizmet Binası, Göksu Mahallesi Kabristanı ve Göksu Mahallesi Kuran Kursu'nu yerel yöneticiler eşliğinde bölge halkına teslim ettikleri söyledi. Sakızoğlu, teslim töreni sırasında da bir ilköğretim okulu yapma sözü verdiklerini de dile getirdi.

SU ADA KONUTLARI; Toplam 14 bin 50 metrekare alan üzerinde 12 bin 500 metrekarelik yeşil alan ve sosyal tesisler ayrılarak inşa ediliyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 residence daire seçenekleri ile 244 daireden oluşmakladır. Projenin ismini yansıtır şekilde şelaleler, havuzlar, aqua parklarla çevrili sitede 5 yıldızlı tatil köyü konforu ve ferahlığı mevcut. Ocak 2013'te teslim edilecek konutların satışları konut sahibi olmak isteyen yerli ve yabancılar tarafından büyük ilgi gördü ve daire satışlarının yüzde 75'i gerçekleşti.

İNCİ ADA KONUTLARI: 5 bin metrekarelik yeşil alan ve sosyal tesislerle çevrili bir alan üzerinde 3 blok toplam 108 daireden oluşuyor, inci Ada Konutlarında uygulanan mimari, 4 farklı mimari kültürün harmanlanması sonucu ortaya çıkarıldı. Teknolojinin tüm unsurlarından yararlanarak uygulamaya konulan İnci Ada'da daire sahipleri 24 saat görev yapan güvenlik, resepsiyon, kat hizmetleri, teknik servis gibi daha bir çok özel hizmetten faydalanarak yaşamlarını sürdürecek.

MERCAN ADA KONUTLARI: 5 blok 176 daireden oluşan ultra lüks proje uyarınca, derin denizlerde yaşayan güzel ve eşsiz canlı 'mercan' aynı özellikleriyle yer üstünde inşa ediliyor.

ANEMON PARK KONUTLARI; 3 Blok 80 daireden oluşan 2+ 1 ve 3+1 rezidans daire seçenekleri ile Antalyalılara ve Antalya'da yaşamak isteyenler için ideal bir yaşam alanı sunuyor.

Posta

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Zirvenin 110. katı internette satışta…
  • 30.04.2012 15:44

Zirvenin 110. katı internette satışta…

Dubai’de yer alan 163 katlı dünyanın en yüksek kulesi Burj Halife’nin 110. katın ...

Enyapı Blue Recidence ile yola devam ediyor!
  • 30.04.2012 15:21

Enyapı Blue Recidence ile yola devam ediyor!

1997 yılından beri sektörde önemli bir aktör olan Enyapı İnşaat, TOKİ iştirakiyl ...

N Şehir’de 2+1’ler 89 bin TL!
  • 30.04.2012 15:15

N Şehir’de 2+1’ler 89 bin TL!

Özyurtlar İnşaat, Nşehir projesini bir davetle Kırklareli ve Lüleburgazlılara ta ...

Tanju Bilgen dönüşümü değerlendiriyor!
  • 30.04.2012 15:07

Tanju Bilgen dönüşümü değerlendiriyor!

Konut firmaları projelerini farklılaşmak adına sürekli yeni yeni konseptler geli ...

Antalya Lux Yapı Göksu Mahallesi’nde 3 bin rezidans yapıyor!
  • 30.04.2012 15:01

Antalya Lux Yapı Göksu Mahallesi’nde 3 bin rezidans yapıyor!

2012 yılı içerisinde Lux Yapı A.Ş olarak Göksu Mahallesinde toplam 10 etaptan ol ...

Kişi başına 40 m2 yeşil alan
  • 20.04.2012 17:07

Kişi başına 40 m2 yeşil alan

Topuz Yapı'nın inşaat sektöründeki butik projeleri arasında yer alan Platinium M ...