maritbet girişmaritbet
Assun Hill Projesi: İstanbul Tuzla'da Yükselen Modern Yaşam Alanı

Assun Hill Projesi: İstanbul Tuzla'da Yükselen Modern Yaşam Alanı

Assun İnşaat tarafından hayata geçirilen Assun Hill projesi, İstanbul'un yükselen değerlerinden biri olan Tuzla'da konumlanıyor. Modern mimarisi ve sunduğu olanaklar ile dikkat çeken proje, şehrin karmaşasından uzakta huzurlu bir yaşam vaat ediyor.

PROJE öZELLIKLERI


Assun Hill projesi, 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut seçenekleri sunuyor. Projede yer alan daireler geniş ve ferah tasarımlara sahip olup, modern yaşam standartlarına uygun bir şekilde dizayn edilmiştir. Ayrıca proje içerisinde çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları ve spor alanları gibi sosyal donatılar da bulunmaktadır.

öDEME SEçENEKLERI


Assun Hill projesinde yüzde 10 peşinat ile konut sahibi olma imkanı sunulmaktadır. Kalan tutar ise projenin tamamlanmasıyla birlikte banka kredisi ile ödenebilmektedir. Ayrıca peşin ödeme ve vadeli ödeme seçenekleri de mevcuttur.

AVANTAJLARı


Assun Hill projesinin en büyük avantajlarından biri, konumuyla doğa ile iç içe bir yaşam sunmasıdır. Ayrıca proje, sosyal olanaklarıyla da sakinlerine modern bir yaşam tarzı vaat etmektedir. Son teknoloji ile inşa edilen binalar, enerji verimliliği ve çevre dostu malzemeler ile çevreye duyarlı bir yaşamı desteklemektedir.

  • Etiketler:

Yorum Yaz