maritbet girişmaritbet
Avrupark Hayat’ta yüzde 25 peşinata 36 ay vade!

Avrupark Hayat’ta yüzde 25 peşinata 36 ay vade!

Emlak Konut güvencesiyle İstanbul’un seçkin noktalarından olan Bahçekent’te yükselen Avrupark Hayat, cazip ödeme seçenekleri ile alıcılara sunuluyor.

Emlak Konut GYO güvencesiyle taksitlendirme seçenekleri oluşturulan projede peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor. Konut alımları, banka kredisi kampanyalarına uygun ödeme seçenekleriyle hazırlanıyor. Avrupark Hayat aynı zamanda yüzde 25 peşinata 36 ay vade olanağı da sağlıyor.

Cihan İnşaat imzasıyla sağladığı avantajlar bakımından İstanbul'un tercih edilen mekanlarından biri haline gelen Hoşdere'de yer alan Avrupark Hayat projesi, 42 bin 19 metrekarelik alan üzerine konumlanıyor. Yeni mimari anlayışına uygun tasarlanan proje 13 bloktan oluşuyor ve kat yükseklikleri 3 ila 13 arasında değişiyor. Ayrıca projede 1095 daire ve 81 adet ticaret alanı yer alıyor.

Proje kapsamında 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor. Yeni bir yılı yeni bir evle karşılamak için cazip ödeme kampanyalarının oluşturulduğu Avrupark Hayat projesinde dairelerin fiyatları; 1+1 daireler 350 bin TL,  2+1 daireler 490 bin TL, 3+1 daireler 617 bin TL ve 4+1 daireler ise 886 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor.

Hayat Avrupark'ta!

Büyük bölümünün yeşil alanlara ayrıldığı Avrupark Hayat projesi, yemyeşil sahasıyla sporu hayatınıza çağırıyor. Bunlar yanında keyifle vakit geçireceğiniz kapalı havuz, mini futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu seçeneklerinin yanında sauna, buhar odaları ve Türk hamamı ile de zengin bir hizmet alternatifi bulunduruyor.

İstediğiniz zaman istediğiniz yerde

Ulaşım olanakları açısından da alıcılarına büyük kolaylık sağlayarak dikkatleri üzerine çeken Avrupark Hayat, TEM Otoyolu ve yeni yapılacak Kuzey Marmara Otoyol bağlantı yolları üzerinde yer alıyor. Bahçeşehir'e 5 dakika mesafede yer alan proje aynı zamanda 3. Havalimanı ve Kanal İstanbul Projesi'ne yakın konumuyla da sağladığı ulaşım seçenekleri açısından avantaj oluşturacak. Tüm bunlar yanında proje, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 33 kilometre, Atatürk Havalimanı'na ise sadece 16 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor.

Projeden ev sahibi olanların teslimlerinin ise Eylül 2021'de yapılması öngörülüyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Adıyaman'da kaba inşaatı tamamlanan deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı
  • 24.07.2023 14:42

Adıyaman'da kaba inşaatı tamamlanan deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Adıyaman'da, Toplu Ko ...

Cer İstanbul şantiyesinde son durum!
  • 03.01.2022 12:18

Cer İstanbul şantiyesinde son durum!

Emlak Konut GYO ve Ege Yapı işbirliği ile Yedikule'de geliştirilen Cer İstanbul ...