maritbet girişmaritbet
Bab İstanbul Projesi - Özellikler, Ödeme Seçenekleri, ve Avantajlar

Bab İstanbul Projesi - Özellikler, Ödeme Seçenekleri, ve Avantajlar

İstanbul Zeytinburnu bölgesinde yükselen Bab İstanbul projesi hakkında detaylı bilgiler. Proje özellikleri, ödeme seçenekleri ve avantajları ile ilgili bilgileri buradan öğrenebilirsiniz.

PROJE OZELLIKLERI


Bab İstanbul projesi, modern mimarisi ve geniş sosyal olanakları ile dikkat çekiyor. Toplamda 500 konuttan oluşan proje, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunmaktadır. Ayrıca site içerisinde spor salonu, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, açık ve kapalı otopark gibi birçok sosyal aktivite alanı bulunmaktadır.

ODEME SECENEKLERI


Bab İstanbul projesinde peşin ödeme ve banka kredisi ile ödeme seçenekleri bulunmaktadır. Peşin ödemede %10 indirim fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca banka kredisi ile ödeme yapmak isteyenler için uygun faiz oranları ve uzun vade seçenekleri mevcuttur.

AVANTAJLAR


Bab İstanbul projesi, konumu ve sosyal olanakları ile yatırım yapmak isteyenler için büyük avantajlar sunmaktadır. İstanbul'un merkezi bir lokasyonunda bulunan proje, gelecekte değer kazanma potansiyeli taşımaktadır. Ayrıca geniş yeşil alanları ve modern mimarisi ile de yaşam kalitesini arttırmaktadır.

  • Etiketler:

Yorum Yaz