maritbet girişmaritbet
Beylikdüzü’nün iddialı projesi Kalekent 2. Etap satışları başladı

Beylikdüzü’nün iddialı projesi Kalekent 2. Etap satışları başladı

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığıyla Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Kalekent 2. Etap’ta satışlar başlıyor

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığıyla, İstanbul en hızlı gelişen bölgelerinin başında gelen Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Kalekent'in 2. Etap satışları başlıyor.

Kalekent 1. Etap satışlarının çok iyi gittiğini söyleyen Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül “1. Etap satışlarından çok memnun kaldık ve müşterilerden gelen yoğun talep doğrultusunda 2. Etabı erkene çektik.” dedi. 

Gül, Kalekent 1. Etap'taki 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin satılması ve bu daire tiplerine yoğun talep olması üzerine Kalekent 2. Etap'ın inşaatına ve satışlarına başladıklarını ifade etti.

Beylikdüzü'nün çok düzgün bir planlaması olduğunun üstünde duran Gül, yerleşim yerleri ve sokaklarının çok iyi olduğunu, en çok yeşil alanın bu bölgede bulunduğunu da belirtti.

“Satışlarımız çok iyi”

“Kalekent projesinden yararlananlar yüzde 35 karlı çıktılar. Bu kar oranının proje bittikten sonra yüzde 70'lere çıkacağını taahhüt ediyorum” diye konuştu.

Kalekent 2. Etap basın toplantısından

“Bölgenin en iddialı projesi”

Projelerinden çok memnun olduklarını ifade eden 3S Kale Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Alp Gürün, “Kalekent başarılı bir şekilde ilerliyor ve inşaatımız tahmin edilenden daha erken tamamlanacak” dedi.

Beylikdüzü'nün can damarı alanında konumlandırılan Kalekent'in bölgenin en iddialı projesi olduğunu da sözlerine ekledi. 

2 bin 700 liradan başlıyor

İstanbul en hızlı gelişen bölgelerin başında gelen Beylikdüzü'nde inşa ettikleri Kalekent'te metrekare birim fiyatları 2 bin 700 lira ile 3 bin 300 lira arasında değişiyor.

Beylikdüzü A sınıfına hitap ediyor

Beylikdüzü'nün A sınıfı tabakaya hitap edecek duruma geldiğini belirten Gürün, metrobüs, metro, devlet hastanesi, üniversite gibi yatırımların gerçekleşmesinin, gayrimenkul fiyatlarını artıracağının altını çizdi. 

2015 yılının ortalarında 1. Etabı, 2015 yılı sonu itibariyle de projenin tamamının teslim edileceğini açıklayan Liv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sönmez Aydın, taleplerden çok memnun olduklarını, projenin çok hızlı ilerlediğini ve hatta konut teslimlerinin planladıkları tarihten daha önce gerçekleştireceklerini açıkladı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çocukken hep resmini çizdiğiniz yeşiller içinde bir ev vardı!
  • 06.06.2014 10:47

Çocukken hep resmini çizdiğiniz yeşiller içinde bir ev vardı!

"Çocukken hep resmini çizdiğiniz yeşiller içinde bir ev vardı! İşte o ev, bu ev" ...

Beylikdüzü’nün iddialı projesi Kalekent 2. Etap satışları başladı
  • 22.05.2014 15:47

Beylikdüzü’nün iddialı projesi Kalekent 2. Etap satışları başladı

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığıyla Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Kal ...