maritbet girişmaritbet
Bizim Evler 8'in kaba inşaatı tamamlandı!

Bizim Evler 8'in kaba inşaatı tamamlandı!

İhlas Yapı imzasıyla Ispartakule'de yükselen Bizim Evler 8 projesinin inşaatına sona gelindi.

Ispartakule'de hayata geçirilen Bizim Evler markasının 8. halkası Bizim Evler 8 projesinin inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Kaba inşaatı tamamlanan projede teslimler önümüzdeki Ekim ayında gerçekleşecek. İnşaattaki son durum havadan görüntülendi.

Ailelerin rahatı ve huzuru ön planda tutulan Bizim Evler 8 projesinde 1+1 dairelere yer verilmiyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Bizim Evler 8'de 2+1 daireler brüt 129 metrekare, 3+1 daireler brüt 166-168 metrekare, 4+1 daireler ise brüt 208 metrekare büyüklüğe sahip. 

3 ay ötelemeli, yüzde 0,79 faizli kredi

Ailelere özel butik yaşam konseptiyle inşa edilen Bizim Evler 8 projesi iki blokta 236 daireden meydana geliyor. Projede 29 adet ticari ünite de bulunuyor. "Hem merkezi, hem butik" sloganıyla satışlara devam eden Bizim Evler 8 projesinde 180 ayda yüzde 0,79'dan başlayan faiz oranlarıyla ev sahibi olmak mümkün. Ayrıca ilk 3 ay taksitler ötelenebiliyor.

Yakın zamanda hizmete girecek Mahmutbey-Ispartakule-Esenyurt metro hattına ve Marmaray bağlantılı banliyö trenine yürüme mesafesinde bulunan Bizim Evler 8, aynı zamanda Kuzey Marmara otoyol bağlantısıyla Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve İstanbul Havalimanı'na çok yakın bir konumda.

Sosyal alanlar bakımından oldukça zengin olan Bizim Evler 8 projesinde hanımlara ve erkeklere ayrı günlerde hizmet verecek kapalı yüzme havuzu, aynı günlerde aynı anda hizmet verecek iki ayrı fitness salonu, Türk hamamı ve sauna bulunuyor. 

  • Etiketler:

Yorum Yaz