maritbet girişmaritbet
Bornova 4S Projesi: Yeni Bir Yaşamın Kapılarını Aralayan Yatırım Fırsatı

Bornova 4S Projesi: Yeni Bir Yaşamın Kapılarını Aralayan Yatırım Fırsatı

SN Forum Yapı'nın İzmir'in gözde bölgesi Bornova'da hayata geçirdiği Bornova 4S projesi ile ilgili merak edilenler. Projede sunulan özellikler, ödeme seçenekleri ve avantajlar hakkında detaylı bilgiler.

PROJE öZELLIKLERI


Bornova 4S projesi modern mimarisi ve zengin sosyal olanakları ile dikkat çekiyor. Projede yeşil alanlar, yürüyüş yolları, kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, çocuk oyun alanları gibi birçok imkan bulunmaktadır. Ayrıca 24 saat güvenlik hizmeti de projenin sunduğu ayrıcalıklardan biridir.

öDEME SEçENEKLERI


Bornova 4S projesinde peşin ödeme, banka kredisi ve firma bünyesinde uygun faiz oranlarıyla taksit seçenekleri sunulmaktadır. Projeyi yatırım veya oturum amaçlı almak isteyenler için esnek ödeme planları bulunmaktadır.

AVANTAJLARı


Bornova 4S projesinin en büyük avantajlarından biri konumu ve sosyal olanaklarıdır. Proje, şehir merkezine yakınlığı ile dikkat çekerken aynı zamanda çevresindeki alışveriş merkezi, okul, hastane gibi ihtiyaç duyulan alanlara kolay erişim imkanı sunmaktadır. Ayrıca projenin modern ve kullanışlı daire tasarımları yaşam kalitenizi yükseltecek niteliklere sahiptir.

  • Etiketler:

Yorum Yaz