maritbet girişmaritbet
Çanakkale Kepez Şehr-i Manzara Projesi: Konfor ve Doğanın İç İçe Geçtiği Bir Yaşam Alanı

Çanakkale Kepez Şehr-i Manzara Projesi: Konfor ve Doğanın İç İçe Geçtiği Bir Yaşam Alanı

Karacanlar İnşaat'ın hayata geçirdiği Şehr-i Manzara projesi, Çanakkale Kepez bölgesinde konforlu ve doğayla iç içe bir yaşam sunuyor. Ödeme seçenekleri ve avantajlarıyla dikkat çeken proje hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

PROJE OZELLIKLERI


Şehr-i Manzara projesi, modern mimarisi ve geniş yeşil alanlarıyla dikkat çekiyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunan projede her türlü ihtiyaca uygun konutlar mevcut. Ayrıca site içerisinde spor alanları, yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları ve kamelyalar yer alıyor.

ODEME SECENEKLERI


Karacanlar İnşaat, Şehr-i Manzara projesinde farklı ödeme seçenekleri sunuyor. Peşin ödemelerde cazip indirimler ve uygun faizli banka kredisi imkanları mevcut. Ayrıca projede taksitli ödeme seçenekleri de bulunuyor.

AVANTAJLAR


Şehr-i Manzara projesi, Kepez bölgesinin yükselen değeri konumunda. Doğa ile iç içe olan proje, temiz hava ve yeşilin tadını çıkarmak isteyenler için ideal bir yaşam alanı sunuyor. Ayrıca projenin konumu itibariyle şehir merkezine ve diğer önemli noktalara kolay erişim imkanı sağlıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz