maritbet girişmaritbet
Casa De Playa Residence Çeşme'de 400 bin TL'ye 2+1!

Casa De Playa Residence Çeşme'de 400 bin TL'ye 2+1!

Casa De Playa kusursuz bir yaşam için tüm detayların düşünüldüğü, modern mimarinin estetikle buluştuğu, benzersiz manzarası ile doğanın yeşili ve denizin mavisinin iç içe geçtiği yaşam alanları sunuyor

 

Çeşme Dalyanköy'de, Sakızlı koy mevkiinde, denize sıfır mesafade 32 adet lüks süitten oluşan "Casa De Playa" residence konforu ve sınırsız hizmet ayrıcalığı ile düşlerinize dokunma fırsatı sunuyor.
 
Tamamı 2+1 konuttan meydana gelen Casa De Playa'da konutların fiyatları 400 bin TL ile 525 bin TL arasında değişiyor. 2014 yılının Mayıs ayında tamamlanması hedeflenen Casa De Playa ile 12 ay boyunca VIP ayrıcalığı, concierge, peyzaj havuz bakımı ve 24 saat güvenlik düşünüldü. 
 
 
Casa De Playa kusursuz bir yaşam için tüm detayların düşünüldüğü, modern mimarinin estetikle buluştuğu, benzersiz manzarası ile doğanın yeşili ve denizin mavisinin iç içe geçtiği yaşam alanları sunuyor.
 
Casa De Playa'nın sosyal yaşam alanları arasında; açık-kapalı havuz, çocuk havuzu, havuz ve plaj alanlarında cafe-bistro-snack bar servisi, termal jakuzi, sauna, buhar odası, masaj oda, bay/bayan giyinme-soyunma odaları ve duşları, spor salonu, pilates-yoga salonu, basketbol sahası, tenis kortu, yürüyüş ve bisiklet parkurları, özel iskele, özel plaj, termal suyun kullanıldığı Türk hamamı, termal suyun kullanıldığı spa, lobi ve dinlenme alanları yanı sıra toplantı odası mevcut. 
 
 
Casa De Playa'nın resepsiyon ve concierge hizmetleri, vale park hizmeti, gazete/ekmek servisi, araç kiralama, havaalanı servisi, VIP transfer hizmeti, shuttle servis, çamaşır servisi, daire içi günlük temizlik hizmeti ve çöp toplama hizmeti bulunuyor.
 
Casa De Playa İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0232 712 95 90
 
Zeynep Karabağ/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Casa de Playa Dalyanköy'de 495 bin TL'ye 2 oda 1 salon!
  • 25.04.2013 11:30

Casa de Playa Dalyanköy'de 495 bin TL'ye 2 oda 1 salon!

Casa de Playa Residence'ta termal havuz ve spa, basketbol sahası, tenis kortu, b ...

Casa De Playa Residence Çeşme'de 400 bin TL'ye 2+1!
  • 03.11.2012 12:10

Casa De Playa Residence Çeşme'de 400 bin TL'ye 2+1!

Casa De Playa kusursuz bir yaşam için tüm detayların düşünüldüğü, modern mimarin ...