maritbet girişmaritbet
Centro Beylikdüzü: İstanbul'un Yükselen Değerinde Konforlu Yaşam

Centro Beylikdüzü: İstanbul'un Yükselen Değerinde Konforlu Yaşam

Demir Group tarafından İstanbul Avrupa / Beylikdüzü bölgesinde hayata geçirilen Centro Beylikdüzü projesi, modern ve konforlu bir yaşam vaat ediyor. Detayları keşfedin!

PROJE OZELLIKLERI


Centro Beylikdüzü projesi, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşan geniş bir konut yelpazesine sahiptir. Proje, özenle tasarlanmış modern mimarisi, peyzaj düzenlemeleri, yüksek kaliteli malzeme ve ekipmanlar ile sakinlerine konforlu bir yaşam sunmaktadır. Ayrıca, sosyal alanlar, fitness merkezi, açık yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları gibi olanaklar da mevcuttur.

ODEME SECENEKLERI


Centro Beylikdüzü projesinde peşin ödeme avantajları, vade farkı olmadan taksit seçenekleri ve banka kredisi imkanları bulunmaktadır. Böylece, projeden ev sahibi olmak isteyenler için esnek ödeme seçenekleri sunulmaktadır.

AVANTAJLARI


Centro Beylikdüzü projesinin en önemli avantajlarından biri, konumu ve sunduğu yaşam kalitesidir. Proje, İstanbul'un yükselen değeri olan Beylikdüzü bölgesinde yer almaktadır. Ayrıca, modern mimarisi, geniş sosyal alanları ve çevre düzenlemeleri ile sakinlerine yüksek yaşam standartları sunmaktadır. Projede yer alan pek çok olanak sayesinde, hem keyifli bir yaşam sürmek hem de yatırım yapmak isteyenler için ideal bir seçenektir.

  • Etiketler:

Yorum Yaz