maritbet girişmaritbet
Crown Deluxe Esenyurt projesinde metrekare fiyatları 2 bin liradan başlıyor!

Crown Deluxe Esenyurt projesinde metrekare fiyatları 2 bin liradan başlıyor!

Babacan Yapı'nın taç anlamına gelen Crown markalı son projesi Esenyurt'taki Crown Deluxe'de dairelerin inşaatı hızla sürüyor

 

Babacan Yapı'nın taç anlamına gelen Crown markalı son projesi Esenyurt'taki Crown Deluxe'de dairelerin inşaatı hızla sürüyor.

Fiyatların 158 bin liradan başladığı projede erken teslim de gündemde 1996 yılında kurulan ve 2002 yılına kadar cep telefonu ithalatı yapan firma 2003 yılında ise inşaat sektörüne adım attı. Bahçelievler, Bakırköy ve Avcılarda çok sayıda konut üreten firma 2009 yılında Beylikdüzü'nde markalı proje inşa etmeye başladı. Burada Crown isimli 3 projede 900 daireyi teslim eden Babacan Yapı, böylece sektöre de taç anlamına gelen Crown markasını getirmiş oldu.

Firmanın Crown markasıyla geliştirdiği son projesi Crown Deluxe ise oldukça iddialı bir proje olarak inşa ediliyor. Projeyi Babacan Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Babacan ile birlikte inceliyoruz.

Mehmet Bey, projenin lokasyonuna işaret ederek, buranın Esenyurt olarak geçmesine rağmen Bahçeşehir'in dibinde olduğunu söylüyor.

Babacan Yapı genelde satın aldığı arsalar üzerinde inşaat yapıyor. Bu da firmanın güvenirliliği açısından önemli bir işaret oluyor. Mehmet Bey de bölgedeki Akkoza projesinin bir parçası olarak planlanan 13 dönüm büyüklüğündeki bu arsayı geçen yıl satın aldıklarını belirterek, inşaatın büyük bir hızla devam ettiğini söylüyor.

Erken teslim gündemde 220 ve 180 dairelik 2 blokta kaba inşaat tamamlanırken, ince işlere başlanıyor. Mehmet Bey, projeyi erken teslim etmek istediklerini söylüyor.

Konutların resmi teslim tarihi 2013 Aralık olarak görünse de 4 ay erken telsim edilebilir. Mehmet Bey erken teslim için yoğun bir şekilde çalıştıklarını söylüyor.

Ruhsat sıkıntısı yok Mehmet Bey, projede hiçbir şekilde ruhsat sıkıntısı olmadığını belirterek, yeni planlar doğrultusunda proje tadilatlarını yaptıklarını ve projeye de sorunsuz bir şekilde devam ettiklerinin altını çiziyor. Projedeki konutlar yüzde 1 KDV ile satılırken, kat irtifakı kurulan konutların tapuları veriliyor.

Fiyatlar uygun seyrediyor Projedeki ilk etaptaki dairelerin neredeyse hepsi satılmış durumda. İkinci etapta ise satışlar yeni başladı. Crown Deluxe projesinde dairelerin metrekare fiyatları 2 bin liradan başlıyor.

Büyükçekmece Gazetesi

Yorum Yaz

Benzer Haberler

CROWN DELUXE
  • 10.10.2011 14:39

CROWN DELUXE

Bahçeşehir'in yeni cazibe merkezi Akbatı AVM'nin yanı başında inşasına başlanan ...

İşte Crown Deluxe projesinden kareler!
  • 19.09.2011 17:09

İşte Crown Deluxe projesinden kareler!

Bahçeşehir Akbatı AVM’nin yanı başında inşasına başlanan Crown Deluxe konuk alac ...

Crown Deluxe’ün yüzde 40’ı yabancılara satıldı
  • 19.04.2014 14:21

Crown Deluxe’ün yüzde 40’ı yabancılara satıldı

19-20 Nisan’da Hilton Convention Center’da düzenlenen 8. Gayrimenkul Yazlık Evle ...

Babacan Yapı yeni sezonu Kuveyt’te açıyor
  • 03.04.2014 13:09

Babacan Yapı yeni sezonu Kuveyt’te açıyor

Kuveyt’te yılda iki kez düzenlenen ve geçen yıl Aralık’ta Türkiye’nin Onur Ülkes ...

Crown Deluxe yüzde 80 prim yaptı, yüzde 80’i satıldı
  • 27.02.2014 12:53

Crown Deluxe yüzde 80 prim yaptı, yüzde 80’i satıldı

2002 yılından bu yana gayrimenkul sektöründe faaliyetlerini sürdüren Babacan Yap ...

Crown Deluxe Bahçeşehir'de metrekaresi 2 bin 600 liraya
  • 03.01.2014 11:31

Crown Deluxe Bahçeşehir'de metrekaresi 2 bin 600 liraya

11 bin metrekare arsa üzerine kurulan Crown Deluxe, Bahçeşehir'de yükseliyor ...