maritbet girişmaritbet
Emlak Konut GYO 540/4 Parsel Projesi Başakşehir

Emlak Konut GYO 540/4 Parsel Projesi Başakşehir

Emlak Konut GYO'nun Başakşehir bölgesinde inşaatını devam ettirdiği 540/4 Parsel projesi hakkında detaylı bilgiler. Projede sunulan özellikler, ödeme seçenekleri ve avantajları.

PROJE OZELLIKLERI


Emlak Konut GYO'nun 540/4 Parsel projesi, Başakşehir bölgesinde modern mimarisi ve geniş yeşil alanlarıyla dikkat çekiyor. Toplamda X adet konuttan oluşan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunmaktadır. Ayrıca proje içerisinde sosyal donatı alanları, yürüyüş yolları, açık havuz ve fitness salonu gibi imkanlar da mevcuttur.

ODEME SECENEKLERI


Emlak Konut GYO'nun 540/4 Parsel projesinde peşin ödeme, banka kredisi veya firma bünyesinde sağlanan uygun ödeme planları gibi çeşitli ödeme seçenekleri mevcuttur. Müşterilerin bütçelerine uygun ödeme planı seçenekleri sunulmaktadır.

AVANTAJLAR


Projede yer alan geniş yeşil alanlar, modern yapı tasarımı, sosyal donatı olanakları ve uygun ödeme seçenekleri gibi avantajlar sayesinde Emlak Konut GYO'nun 540/4 Parsel projesi yatırımcılar için kazançlı bir seçenek sunmaktadır. Ayrıca bölgenin hızla gelişen ve değer kazanan bir lokasyonda olması da projenin gelecekte yüksek getiri potansiyeline sahip olmasını sağlamaktadır.

  • Etiketler:

Yorum Yaz