maritbet girişmaritbet
Esenyurt Gümüş Life Projesi: Konfor ve Kalite Bir Arada

Esenyurt Gümüş Life Projesi: Konfor ve Kalite Bir Arada

Uçar Grup tarafından İstanbul Avrupa / Esenyurt bölgesinde inşa edilen Gümüş Life projesi, modern tasarımı ve zengin olanaklarıyla dikkat çekiyor. Projede sunulan ödeme seçenekleri ve avantajları hakkında detaylı bilgiyi buradan edinebilirsiniz.

PROJE OZELLIKLERI


Gümüş Life projesi, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleriyle konut sahibi olmak isteyenlere geniş bir yelpaze sunmaktadır. Projede yüzme havuzu, fitness merkezi, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar bulunmaktadır. Ayrıca, her dairede modern ve şık tasarımlar kullanılmıştır.

ODEME SECENEKLERI


Gümüş Life projesinde peşinat ödeme seçeneği yanında, uygun faiz oranlarıyla kredi kullanma imkanı da sunulmaktadır. Ayrıca, firma tarafından özel ödeme planları da oluşturulabilmektedir.

AVANTAJLAR


Esenyurt Gümüş Life projesinin en büyük avantajlarından biri, lokasyonunun merkezi olmasıdır. Ayrıca, modern ve estetik tasarımı, zengin sosyal olanakları ve esnek ödeme seçenekleriyle dikkat çekmektedir. Yatırım yapmak isteyenler ve konforlu bir yaşam sürmek isteyenler için ideal bir seçenektir.

  • Etiketler:

Yorum Yaz