maritbet girişmaritbet
Eskişehir Mercan Konutları Projesi - Esk Kar İnşaat

Eskişehir Mercan Konutları Projesi - Esk Kar İnşaat

Eskişehir Tepebaşı bölgesinde bulunan Mercan Konutları projesi hakkında detaylı bilgiler. Ödeme seçenekleri, avantajları ve proje özellikleri.

PROJE OZELLIKLERI


Eskişehir Tepebaşı bölgesinde yer alan Mercan Konutları projesi, modern tasarımı ve konforlu yaşam alanları ile dikkat çekiyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunan proje, yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak inşa edilmektedir. Açık yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları ve yeşil alanlar gibi sosyal donatılar da projenin önemli özellikleri arasında yer almaktadır.

ODEME SECENEKLERI


Mercan Konutları projesinde peşin ödeme, banka kredisi ve firma bünyesinde uygun ödeme seçenekleri sunulmaktadır. Müşterilere özel ödeme planları ile konut sahibi olmak daha da kolaylaşmaktadır.

AVANTAJLAR


Mercan Konutları projesinin en önemli avantajlarından biri, konumu ile dikkat çekmektedir. Eskişehir'in hızla gelişen Tepebaşı bölgesinde bulunan proje, şehir merkezine ve alışveriş merkezlerine yakın konumdadır. Ayrıca, modern ve konforlu yaşam alanları ile hem yatırım hem de kaliteli yaşam fırsatı sunmaktadır.

  • Etiketler:

Yorum Yaz